Sådan bruges en tørretumbler udstødning til at opvarme et hus

August 6

Sådan bruges en tørretumbler udstødning til at opvarme et hus

Den varme, der pumpes ud af din tørretumbler er ofte energi går til spilde til den udenfor, eller en lille eller ubrugt plads i garagen. Den ekstra varme og fugt kunne nemt cirklede rundt og føjes til et område af dit hjem, der har bør for lidt mere varme og endnu vigtigere fugt. Varmen fra en tørretumbler har været mættet med vand fra tøj det er tørt og derfor er endnu bedre for den kolde, tørre vinterluft i dit hjem.

Instruktioner

•Find slutningen af udstødning slange. Tørretumbleren er udluftning på bagsiden af apparatet til uden for med et stort, bøjelige, metal slange. Det går ofte nedenunder huset i en krybekælder eller nærmeste ydermur.

•Træk udstødning slange tilbage gennem udenfor hullet til stedet i dit hjem, hvor du ønsker den ekstra varme.

•Kontrollér, et nyt hul til at udlufte udstødning slange. Denne luft bliver tvunget luft og er ofte en lidt støjende, så en garage eller af vejen sted er bedst.

•Sæt et filter til enden af slangen. Selv en gammel strømpe med en elastik eller klemme omkring det, der vil holde lint fra tørretumbler udstødning fra kommer ind i dit hus.

•Purchase en tankning produkt, der er fremstillet med henblik på at konvertere en tørretumbler til en grøn varmekilde til dit hjem. Disse produkter er fundet online og kun anbefales til elektriske tørretumblere. Gas tørretumblere kan have brændbart biprodukter bygget i udstødningen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com