Sådan bruges en træ stigen som Home Decor

August 16

Indarbejde uventede elementer i din indretning tilføjer dybde og personlige stil til dit hjem. Nogle gange har de mest interessante objekter, der bruges som home decor enkle, utilitaristiske oprindelse. Den ydmyge træ stigen er et godt eksempel. Du kan dekorere med rustik laden stiger, fine antikke stiger med indlagt læder eller sydvestlige kiva log stiger. Du kan endda vælge en ny stige fra hardware butik og derefter afslutte det for at supplere din eksisterende indretning.

Instruktioner

Tekstil skærm

•Lean en lige stige mod væggen. Justere ad stigen afstand fra væggen nederst indtil stigen hviler sikkert; afstanden vil variere afhængigt af stigen højde og vægt. Anbringe selvklæbende gummigreb til undersiden af hver side jernbane, hvis du har glatte gulve.

•Rub et brudt lys over ru trinene og skinner til voks dem, især hvis du planlægger at vise sarte tekstiler. Gentag indtil trinene og rails føles glat at røre ved.

•Drape dekorative tekstiler over trin af stigen, folde dem efter behov. Overveje håndklæder i badeværelset eller vintage viskestykker i køkkenet. Vise quilts, kaster eller små tæpper i soveværelser eller stuer.

Pot stativ

•Measure på langs pladsen over din køkkenø, komfur eller bar. Kigge efter en lige stige,--en med slank trinene--der er 3 eller flere inches kortere end din ledig plads. Så en længere stige til størrelse, hvis det er nødvendigt, og derefter bejdse eller male de rå ender til at matche.

•Skru tunge C-kroge i loftet bjælker hvor du ønsker gryden rack til at hænge. Bruge seks kroge til stiger mere end 3 feet længe, og fire for stiger 3 fødder længere eller kortere. Installere kroge parvis, fordelt efter stigen dimensioner og loft tværbjælke steder.

•Measure fra loft til ad stigen ønskede hængende højde. Fratræk afstanden fra loftet til den nederste kurve af en installeret C-hook. Subtrahere længden af en S-krog store nok til at passe over den stigetrin. Skære et stykke af kæde per C-hook til den sidste måling med bolt kuttere, eller har hardware butikken klippe det for dig.

•Slip ende links af kæder over C-kroge. Vedhæfte en S-krog til dinglende slutningen af hver kæde. Juster stigen med kæder, og vedhæfte den frie ende af hver S-krog til den passende stige rung. Hænge ekstra S-kroge på den stigetrin, og hænge dine gryder og pander fra S-kroge.

Biblioteket sidebord

•Indstil en kort trappestige ved siden af en behagelig læsning stol. Placer det med de skridt, der vender fremad.

•Display bøger på alle, men det øverste trin af stigen. Placer bøgerne i vandrette stakke, lodret, som du ville med en reol, eller brug en kombination af begge.

•Lad det øverste trin gratis for din aktuelle læse eller vise et dekorativt objekt. Vælg en kort, fast objekt, hvis du vælge display. Undgå tynde genstande, der gentages åben, langbenet udseendet af trappestige.

Tips & advarsler

  • Antikviteter, antikke reproduktioner og stiger med nødlidende malet finish arbejde godt i de fleste interiør, fra traditionelle til industrielle. For at tilføje punch til et moderne værelse, male en ny stige med blank maling i sort eller en fed, lyse farve.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com