Sådan bruges en trefaset induktionsmotor som en Generator

June 12

Sådan bruges en trefaset induktionsmotor som en Generator

3-faset induktion motorer er rigelige og forholdsvis billig nyt eller brugt på grund af deres omfattende gennemførelse i hele industrien. Der er flere metoder til at bruge dem som generatorer, der varierer i kompleksitet og hensigtsmæssigheden for gør-det-selv. De bedste praktiske tilgang er at wire det som du ville for en normal motor program, og derefter til over-run det mens det opererer--med en motor, vindmølle eller møllen at vende aktuelle flow og skubbe magten tilbage til gitteret. Denne praksis bremser effektivt efterspørgslen meter.

Instruktioner

•Note tre-faset induktionsmotor navneskilt oplysninger herunder spænding, hestekræfter rating og rpm (omdrejninger per minut). Disse oplysninger vil hjælpe dig korrekt match motor til en ekstern motor eller strømkilde, der giver mulighed for motor til at fungere som en generator.

•Tilslut motor's L1, L2, og L3 (og jorden terminal kundeemner) for de tre 208-volt, 3-faset strøm fører og jorden, ligesom hvis det var en motor program. Brug en hårdt-kontakt tre-faset motor switch udover de vigtigste breaker, som vil tillade dig at frakoble motoren fra netstrømmen, hvis nødvendigt.

•Divide benzinmotor 's normale hastighed i rpm af motoren erklærede rpm. De fleste benzinmotorer (power-udstyr type) køre på 3600 rpm. Hvis induktionsmotor viser på 3600 rpm, forholdet er 1:1, så brug de samme pitch-diameter remskiver på både benzinmotor og tre-faset motor til at overføre den drivende kraft til motoren. Dette vil tillade benzinmotor til bare lidt overdrive motor til at rent faktisk at producere elektricitet. Hvis 3-faset motor er normeret til 1800 rpm, skal du halvere størrelsen af trisse på motoren, således at det kan køre langsommere motoren inden for dens 1800 omdrejningsområdet.

•Monter motoren in-line med motor på et solidt grundlag i den rigtige retning så de roterer sammen efter motorens kræves rotationsretningen. Også installere et engagement-stjernehjul trisse til at tillade motor og motor til frakobles til start-up formål.

•Start benzinmotor. Slå tre-faset induktion motor på sin start switch. Efter opvarmning, justere benzinmotor til fuld hastighed, hvor dens guvernør vil holde 3600 rpm. Engagere drivremmen med engagement stjernehjul trisse løftestang. Lidt øge benzinmotor til ca 3650 rpm, hvorefter motoren vil producere elektricitet i stedet for at forbruge det. Dette vil forårsage wattmeteret efterspørgsel i facilitet til at bremse, som tre-faset strøm vil faktisk strømme til andre motoriserede superbrugere i anlægget. Elselskab ser denne situation som om mindre udstyr der kører i anlægget.

En bonus feature af induktionsmotor i denne ansøgning er at den uløseligt forbliver netop i fase med den 60-cyklus-per-sekund kadence sæt af power company.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com