Sådan bruges en vandret båndsav

May 24

En vandret båndsav fungerer anderledes end en lodret båndsav. Med en lodret båndsav, du placerer din skæring materiale på et bord og skubbe materiale forbi båndsav klinge. Med en vandret Båndsavens går vingen gennem materialet, mens materialet er stationære. Dette giver dig mulighed at klippe længere emner som armeringsjern, tømmer, brædder og andet, der ville være upraktisk at skære på en lodret båndsav.

Instruktioner

•Lift op båndsav fræser hoved. Fræser hoved er komplet øverste halvdel af saven. Det lægger til den ene ende af båndsav står med en pivot skrue. Når du trækker op på den modsatte ende af fræser hoved forsamling, vil det blive i en lodret position på sin egen.

•Åbn klemmemekanismen kæber. Du vil finde en hånd hjulet placeret på den ene side af kæberne. Kæberne er på toppen af stand, beliggende i centrum. Drej hånd hjulet mod uret for at åbne kæberne.

•Sæt din skæring materiale mellem kæberne. Bruge en rulle stander til prop den bageste halvdel af bestanden, hvis bestanden er lang. Lukke kæberne men ikke stramme dem på materialet.

•Laveste båndsav fræser hoved så kniven hviler lige over materialet. Måle længden skal du dit materiale skal efter snittet. For at gøre dette, placere udgangen af målebåndet mod forsiden af bladet og derefter trække materialet frem eller tryk den tilbage indtil den opfylder det korrekte måling på målebåndet.

•Lift op vingen og stramme kæber med hånd-hjulet.

•Drej på båndsav og lavere blade på materialet. Når vingen begynder at skære materiale, lad gå off fræser hoved forsamling. Det vil skære igennem i sit eget tempo. I de fleste tilfælde slukker båndsav af sig selv når snittet er fuldført.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com