Sådan bruges en ventilator i loftet til at reducere varmeudgifter

October 25

At reducere dine varmeudgifter betyder ikke at du skal være kold i dit hjem i løbet af en hård vinter. Nogle gange, kan du reducere omkostningerne bare ved at indarbejde ting, du allerede har omkring dit hjem, som en ventilator i loftet. Mens loft fans kan synes som de vil bare skabe en brise og gøre det koldere, er det ikke altid tilfældet. Når det bruges rigtigt, vil de faktisk holde varmen fra gemmer sig i områder af dit hjem, hvor du ikke er. Og ved at fastholde varmeeffekt, det kan spare dig nogle penge på din månedlige faktura.

Instruktioner

•Skift dit loft fan til indstillingen omvendt. Loft fan vil nu dreje med uret, som vil skubbe den varme luft samledes i loftet ned til hvor du vil kunne mærke den ekstra varme.

•Hold loft fan på sin laveste indstilling. Det behøver ikke en masse energi til at skubbe den varme luft, og en højere indstilling vil kun gøre rummet breezier.

•Drej ned din ovn. Før loftet var fan på, din vandvarmer var at sætte ud mere varm luft end det nødvendig, fordi det ikke var anerkender alle den varme luft op mod deres loft. Nu, at ventilatoren er skubber at varme håret ned igen, vil dit hjem opvarmet mere effektivt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com