Sådan bruges en vinkelsliber til at fjerne Thinset fra beton

May 8

Thinset er en cementering, der generelt bruges med fliser som klæbemiddel til en betonplade. Hærdede thinset er så stærk som beton, og kan ikke fjernes med kemiske midler. For at fjerne et lag af thinset fra beton du nødt til at anvende fysisk magt. En mølle kan heldigvis bruges til at gøre det meste af arbejdet for dig at fjerne nødvendigheden af at anvende gældende direkte med en hammer og hurtigt fjerne thinset, afslører den konkrete lag under.

Instruktioner

•Få en store elektriske gulv slibemaskine fra en hjem forbedring opmagasinere eller udstyr leje butik.

•Tag på dit støv åndedrætsværn og sikkerhedsbriller før slibning gulvets overflade.

•Plug grinder i og start med et hjørne af rummet. Tænd for grinder strømmen og gå bag maskinen, vejlede det over thinset overfladen til en first-pass. Thinset overflade kan være rå, og aktiveringskraft kan beskadige slibe overfladen. Hæve slibe overfladen, så det er næsten rørende thinset for denne første pass. Den første pass bør gøres med lette tryk vinkelsliberen til at udjævne thinset overfladen.

•Kontrollér en anden passere over thinset overflade. Sænke den slibning overflade til gulvet og anvende mere kraft på vinkelsliberen på det andet gennemløb at bide dybt ind i thinset overflade. Dette gennemløb bør helt slibe lag af thinset, afslører den nedenfor betonplade.

•Sweep snavs og støv tilbage fra slibeprocessen på gulvet med en kost. Inspicere gulvet for enhver resterende thinset. Hvis andet passere venstre lapper af thinset på betonplade overflade, flytte vinkelsliberen til disse områder og gå over dem igen indtil thinset er blevet fuldstændig fjernet. Feje og male pletter af thinset efter behov.

•Rengør overfladen med varmt vand til at vaske alle resterende rest fra thinset at afslutte fjernelsen.

Tips & advarsler

  • Støvet oprettet under slibning er farligt for dit helbred, så passe på ikke for at inhalere det.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com