Sådan bruges en Whirlpool opvaskemaskine

March 4

Sådan bruges en Whirlpool opvaskemaskine

Whirlpool opvaskemaskine er en fælles tilføjelse til mange køkkener, og de tilbyder mange muligheder fra pre skylles at skrubbe gryder og pander. Læs instruktionsbogen til at lære at køre din specifikke model. Men i mangel af instruktioner, der er nogle grundlæggende driftsprocedurer, som du bør praksis, ifølge Whirlpool kunde service hjemmeside.

Instruktioner

• Giv dine retter en hurtig skylle under varmt vand. Denne procedure fjerner overskydende fødevarer og fedt fra retterne før du indlæse dem i opvaskemaskine stativer. Hvis du har bare et par retter, er der en god chance for, at du ikke vil blive drejning på opvaskemaskinen straks, og den overskydende mad vil tørre og hærde på opvasken over tid, hvis du ikke skylle det ud.

•Læg din opvaskemaskine med alle de retter, der vender ud mod spin arm, hvor vandet er sprøjtet fra under vask og skyl cykler. Typisk, det betyder at stable dine plader og skåle står midt i opvaskemaskinen. På den øverste hylde, placere Kopperne og briller eller småting med billedsiden nedad så de ikke indsamler vand, og så de modtager en uhindret spray af vand. Læg sølvtøj med spise slutningen for den bedste vask udsættelse.

•Fyld sæbedispenser med den nødvendige mængde sæbe efter anvisningerne på pakken. Hvis du har meget hårdt vand kan du nødt til at bruge mere sæbe end i områder med blødt vand. Du kontrollere din skyl støtte er på det rette niveau, genpåfyldning det om nødvendigt.

•Luk døren fast. Nogle modeller har en lås, men andre skal være lukket fast før opvaskemaskinen vil fungere.

•Vælg den bedste cyklus for belastning af retter. Hvis du har indlæst opvaskemaskine med let snavset retter, er der ingen grund til at køre en regelmæssig cyklus, hvis du kan bruge en lys vask. For stærkt tilsmudsede retter, bruge en længere kører cyklus. Starte opvaskemaskinen eller vælge en forsinkelse mulighed for at køre senere.

Tips & advarsler

  • Tør ned sæler af opvaskemaskine døren med jævne mellemrum

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com