Sådan bruges et gulv Leveler for installation flise

July 7

En "gulvet leveler'' lyder måske som en slags værktøj, men det er faktisk en meget tynd form af cement. Levellers er så tynd og vand-lignende, at når hældes i revner eller fordybninger i gulvet, de spredt ud og niveau nogen lave områder med resten af gulvet. Dette er nyttigt i flisebelægning et gulv hvis undergulvet er ujævn træ eller revnede eller koparret cement, da den ujævne overflade kan forhindre flisen vedhængende korrekt. Sørg for, at undergulvet er rene og tørre, før du starter.

Instruktioner

•Lay din straight 2 x 4 over undergulv på den ene side af rummet, flytte den til forskellige områder for at vurdere, hvor der er dips og fordybninger (at dømme fra rum under 2 x 4).

•Pour leveler over de lave steder du finde, at lade den flydende spredt ud, og derefter straks skrabe over det med den lange kant af 2 x 4 for at sikre det er endda med resten af gulvet. Arbejde i sektioner på tværs af gulvet, indtil alle de lave steder er fyldt. Lad det sæt natten over.

•Brug din snapline til at lægge to kridt linjer over gulvet, fra midten væg til midten væg, skærer i midten. Bruge en firkant for at sikre linjerne er 90 grader til hinanden.

•Spread thinset mørtel over midten af gulvet, der dækker skæringspunktet mellem de to linjer (du bør stadig være at se dem gennem mørtel). Dække nok område til at omfatte mere end fire brikker.

•Tryk på fire fliser i mørtel skæringspunktet, sætte afstandsstykker mellem dem. Spredes yderligere mørtel og lægge ekstra fliser, arbejde din vej mod væggene. Holde rækkerne lige ved at starte dem langs fastgørelseslinjer i hver retning. Skær fliser i enderne på din flise cutter, efter behov.

• Lad mørtel sat for en dag. Fjern afstandsstykkerne. Injektionsmørtel gulv, sprede injektionsmørtel over det med en cementmørtel murske, så det er tvunget ind i mellemrummene mellem fliserne, så udslettelse ned af den overskydende fugemasse med en fugtig svamp.

Tips & advarsler

  • Bære beskyttelsesbriller mens du bruger en flise cutter.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com