Sådan bruges et kreditkort til at låse en dør

June 21

Det sker for alle før eller senere: du gå ud af døren uden din nøgler, eller du finde dig selv ved et uheld låst ud af huset. Hvis du har et kreditkort eller en lignende plastikkort i din pung, kan du få tilbage uden sparker døren ned.

Vi har alle set filmene i som en privatdetektiv eller tyv sniger sig ind i en lejlighed ved oplåsning af døren med et kreditkort. Det viser sig, at denne metode virkelig virker, og kan bruges til en bred vifte af døre uden deadbolt låse (som kræver boring).

Instruktioner

•Vælg den største, mest fleksible kort i din pung til at bruge som din "lockpick." Du ønsker en fleksibel kort, så det kan let bøjes rundt om hjørner af døren jamb. Du ønsker også det største kort, fordi du har brug for så stor rækkevidde som muligt for at sikre låsen er frakoblet.

•Skub kreditkort mellem døren jamb og døren, i nærheden af håndtaget. Skubbe kortet så langt ind som muligt, mens hælder det mod dørhåndtaget. Når kortet vil glide i længere, lean årets tilbage mod døren jamb. Dette bør effektivt pop låsen af låsen.

•Shove på døren mens du vrikke kort op og ned for at pop døren åbnes. Hvis kortet ikke bliver glide i, må låsen ligge peger væk fra dig. Skub kortet i over håndtaget, så kraftigt skub kortet ned langs kanten af døren for at fange låsen på den modsatte side. Vrik dørhåndtag og dør en smule og skubbe eller trække døren åben.

Tips & advarsler

  • Du kan også blot skubbe kortet mellem døren og ramme (til højre på dørhåndtag plan) og skubbe og skubbe på håndtaget, indtil kortet fungerer mellem låsen og dør.
  • Brug ikke denne metode til ulovlige formål. Kun bruge det til at komme ind i boliger eller bygninger, som du har tilladelse til at indtaste.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com