Sådan bruges et Pegboard i et køkken

November 2

Sådan bruges et Pegboard i et køkken

Ligegyldigt hvor hårdt du forsøger at bevare overblikket, vil pot og pan skabet uundgåeligt blive disarrayed igen. Dette gælder især, hvis du har børn, at overveje dine gryder og pander slagtøjsinstrumenter. Holde dine gryder og pander ud af rækkevidde af små hænder og organiseret ved hjælp af et pegboard i dit køkken. Fylder ned dine tællere og ud af din frysere gør hele rummet ser større og gør det lettere at finde hvad du har brug for.

Instruktioner

Hæng den pegboard, hvor det vil være af vejen og fra primære gangbroer. Indersiden af en pantry dør eller over en bordplade er ideel. Placer hver pot og panorere på pind bestyrelsen og placere en pind i rille, som du hænge det. Hvis du løber tør for plads, flytte elementer, da pindene er designet til let fjernes.

•Glue pinde på din krydderi containere og brug en lille pegboard som et spice rack.

•Anbring pegboard ved siden af komfuret og hænge grydelapper, ovn luffer og fælles redskaber, såsom en pandekage flipper, slev og skeen, fra pindene.

•Organiser dine familie tidsplan ved at gøre et pegboard kalender komplet med tøj pins og card stock til tilføjelse af begivenheder. En stor familie, overveje at give hvert medlem af Parlamentet en anden farve karton til at placere begivenheder.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com