Sådan bruges et pesticid sprøjte

June 9

Sådan bruges et pesticid sprøjte

En smuk plæne eller haven er hårdt vundet. Undertiden er kamp med skadedyr undergang af gartnere. Pesticider kan gå langt i at beskytte voksende ting fra de skadedyr, der ville spise dem. Uanset om du bruger en økologiske eller kemiske pesticider, er eje en god sprøjte og bruge det korrekt tricket at bruge pesticider effektivt. Haven sprøjter tillade gartnere at præcist sprøjte deres haver til at dræbe skadedyr.

Instruktioner

•Kontrollér sprøjte for at sikre det har ingen ødelagte dele. Kontrollere slange, og kampvognen for utætheder. Kontrollere pumpe, og ventil, wand og dyse. Erstatte alle de dele, der ikke fungerer godt. Det kan være farligt at have uforudsigelige pumper og ventiler med en sprøjte; pesticidet kan skyde i den forkerte retning, eller undlader at gøre det til planterne, og sive til jorden.

•Dress i en langærmet skjorte og lange bukser. Bære sko og sokker. Bære-kemikalieresistente handsker, beskyttelsesbriller og en hat. Det kan synes som en masse beskyttelse, men selv økologiske sprøjtemidler kan forårsage irritation. Kemiske sprøjtemidler kan brænde eller skade ansigt, hud og lunger.

•Læs retninger på pesticidet du har valgt. Hvis det kræver blanding med vand, hæld halvdelen af vandet ind i tanken. Tilføje mængden af kemiske kaldes for, og ikke mere. Tilføj kun ét pesticid. Vende tanken side til side flere gange for at blande opløsningen.

•Tag sprøjten til det område, der vil blive behandlet. Fjerne alle børn, kæledyr, husholdningsartikler og legetøj fra området. Vælg en plante eller gruppe til at begynde sprøjtning. Diagram en rute at følge omkring haven, pasning til at sprøjte et område helt før man går videre.

•Anbring sprøjte flere inches fra anlægget. Forsigtigt komprimere på aftrækkeren, og følg spray for at sikre jer slå planten. Omhyggeligt spray plante, løfte blade til at sprøjte undersider samt toppe. Spray stilken på bagsiden samt den side, du kan se. Mætte anlægget tilstrækkeligt at spray er synlige på bladene. Bruge alle pesticider på planterne.

•Rengør tank, skylle det flere gange under en haveslange. Ren ydersiden af beholderen. Sørg for at vandet ikke kører på et konkret område eller i græsklædte områder, hvor mennesker samles. Skyl slange og dyse. Opbevar sprøjten i et område, hvor børn og kæledyr ikke vil have adgang til det.

•Tag dit tøj; kassere noget du kan skille sig af med. Vaske resten i varmt vand og opvaskemiddel. Køre en klar cyklus af vaskemaskinen bagefter at få nogen pesticidrest ud af vaskemaskinen. Placer dine sko og handsker i en kasse, og gemme dem med sprøjten.

Tips & advarsler

  • Ikke spray på en blæsende dag.
  • Bland ikke forskellige pesticider sammen.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com