Sådan bruges et punkt murske i murværk

January 14

Sådan bruges et punkt murske i murværk

En peger murske eller punkt murske, er et vigtigt redskab til at udføre en murværk job. Det har en trekantet blade, er typisk fem inches lang og har på offset håndtag. Design af punkt murske tillader brugeren at trykke på eller "punkt" mørtel mellem murværk.

Instruktioner

•Rengør leddene i nyt murværk med en børste eller svamp til at forberede mørtlen. For gamle Teglværk, mejsel ud gamle mørtel at gøre plads til den nye mørtel. Oprette nok plads (1/4 til 1/2 tommer) fra ansigtet af mursten på indersiden til at tillade anvendelsen af mørtel.

•Moisten leddene at bemærkes; Dette giver mulighed for mørtel "bond" eller holde sig til den tilsigtede overflade. Blande mørtel i en spand til en temmelig stiv konsistens for ansøgningen. Undgå at blande for meget mørtel på én gang.

•Grasp punktet planteskovl med fire fingre, og Placer din tommelfinger på den metal ring af håndtaget af murske. Påfør en lille mængde af blandingen på en murværk hawk og "skåret" en splint med punkt murske. Afhente mørtlen på kanten af punkt murske, gælder det for mursten joint og trække kniven af murske tilbage. Gentag dette trin, indtil fælles er flugter med overfladen af mursten. Udfylde de lodrette fuger først og følge med de vandrette fuger.

•Fortsæt peger leddene indtil ca en 3-af-3-fods afsnit er afsluttet. Rengør den overskydende mørtel og "strike" injektionsmørtel fælles til den ønskede arkitektur/design detalje. Nogle injektionsmørtel slående detaljer eksempler kan nævnes: forvitret, hule nøgle, slog og forsænket nøgle. Derefter arbejde på din næste afsnit.

Tips & advarsler

  • Brug en traditionel mørtel blanding, der har en 1-3-1 ratio af sand til fælles cement til kalk.
  • Udfør ikke nogen murværk projekt i temperaturer under frysepunktet.
  • Bære beskyttelsesbriller og handsker for at undgå kontakt med mørtel eller andre farlige byggematerialer.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com