Sådan bruges Fenix TK10

July 19

Sådan bruges Fenix TK10

Fenix TK10 er en taktisk lommelygte, designet til at producere en lyse, neutrale farver ray af solid lys skal anvendes i situationer, der kræver klare synlighed. Lyset kommer med to lyssætninger, høj og lav. TK10's tre lys output indstillinger vise sig værdifulde i situationer som camping, hvor ikke alle kan have en lommelygte og en alt for skarpt lys kan hæmme synlighed for dem fanget stirre på strålen. Fenix er weatherproofed for at stå talløs situationer--varm, kold, våd, tør--du kan kaste efter den.

Instruktioner

•Find gummi knappen for enden af lommelygte overfor af pæren. Trykkes på knappen sagte, således at det ikke klikker. Dette vil tænde lys i "Momentary" tilstand, og vil slukke lyset når trykket er fjernet fra switchen.

•Depress knap så at det klikker. Dette er indstillingen "High" output og vil efterlade lyset på indtil du trykkes på knappen, så at det klikker igen.

•Depress knap så at det klikker og lyset er på. Greb fingrene omkring hovedet af lommelygte, hvor pæren er placeret, og drej mod uret omkring 10 grader, indtil lyset dæmpes. Dette er den "lave" output indstilling, den tredje og sidste indstilling af lyset. Drej hovedet tilbage, med uret, indtil lyset er fuld igen og tryk på knappen, indtil det klikker for at slukke lyset.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com