Sådan bruges fjerkrægylle for vedvarende varme

September 15

Sådan bruges fjerkrægylle for vedvarende varme

Ethanol majs derivater modtage den mest omtale i markedet for økologisk brændstof-kilder. Andre former for biomasse viser imidlertid løfte besparelse og for landmændene, rentabilitet. Tidligere ses primært som en management problem og finansielle ansvar, husdyrgødning, bruges fjerkrægylle især nu som energikilde ved hjælp af termisk kemisk omdannelse systemer, også kendt som gasifiers. Denne teknologi til gavn for miljø såvel som pengepung.

Instruktioner

•Visit vedvarende brændstof websteder og forskning processen med biomasse forgasning. Undersøgelse din energi skal bestemme størrelsen og mængden af input, i kilowatt-timer (kWh), der skal bruges til varme. Anslå den samlede årlige gødning poundage produceret af din flok.

•Kontakt med biomasse energi grupper, som alternativ energi ressourcer organisation, for at få hjælp at vælge den relevante gasifier for dit energibehov. Disse foreninger kan også hjælpe i dirigerer dig til et velrenommeret forhandler.

Kortindgangsdør gasifier forhandler erklære din interesse. Del med forhandleren dine aktuelle energiforbrug i kWh og den daglige samlede gødning output skøn. Kræve, at hun viser, skriftligt, spare energi omkostninger og det punkt, hvor systemet har betalt for sig selv. Detail-cost kan overstige $1.000.000,00. Kontroller, at dit køb kommer med service under garanti og rudimentære uddannelse.

•Applicer for finansielle tilskud fra den føderale og statslige kilder, såvel som private miljøgrupper. USDA leverer energi bevarelse bistand primært gennem 2 agenturer: Rural Development agency og Natural Resources Conservation Service. Spørg din forhandler for at få hjælp med programmerne.

•Condition køb af gasifier på evnen til at eftermontere systemet med din nuværende varme generere apparater, såsom chick inkubatorer og ovne. I betragtning af teknologien, skal forhandler eller fabrikanten være ansvarlig for installation.

•Tør en prøve af fjerkræ gødning og knuse den til små pellets. Test gasifier med denne del for at sikre leverance producent gassen er givet i volumen annonceres. Kontrollere biprodukt aske produktion på lignende måde som dette er yderst effektiv og værdifuld gødning til salg og personlig brug.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com