Sådan bruges Gage blokke

October 27

Sådan bruges Gage blokke

Stadig mere komplicerede komponenter og systemer findes i moderne hjem kræver hjem renovators at ramme stadig strammere tolerancer for en vellykket installation--tolerancer, som Maalebaand og "eyeballing det" bare ikke kan opnå. Boligejere henvende sig til mere komplicerede inspektionsudstyr når de skal måle små afstande. Men i modsætning til de relativt simpel teknologi, der anvendes i Maalebaand, calipre og mikrometer stole på mere komplicerede-- og præcise--skruer, skiver og digital teknologi. Gage blokke er designet til at være utroligt præcise og hjælpe dig kontrollere præcist måling af de skjulte funktioner inde i inspektion værktøjer.

Instruktioner

•Tag på et par gummihandsker, når du bruger gage blokke; undgå hud til Bloker kontakt på alle tidspunkter.

•Coat gage blokke med en lys lag af penetrerende olie når du sætter dem ind i deres sag for opbevaring. Fugt en blød, fnugfri chamois eller klud med en penetrerende olie og forsigtigt tørre overflader af blokken.

•Aftør hver blok med en ren, tør klud når du fjerner det fra sin sag. Du ønsker at fjerne den overskydende olie før måling mens stadig efterlader et tyndt skær på ydersiden af blokken.

•Undersøg gage blok for grater eller rifter før du bruger det til at kontrollere et andet værktøj. Hvis du finder en burred kant, gnid siden af blok langs en sort granit overflade plade, holder blokken fladt mod stenen og skubbe det parallelt med granits længste kant. Udsmid af enhver bulet eller slidte blokke straks.

•Measure gage blokke med din værktøjer til at kontrollere, at apparatet lyder præcist. Undersøg den målte tal mod værdien udskrives på flade eller kant af blokken. Afhængigt af modellen, kan gage blokke måles fra ansigt til ansigt eller kant til kant.

•Wring flere gage blokerer for at knytte dem sammen, hvis du har brug at kontrollere, en ulige eller lang længde. Sikre de måling ansigter af blokken er rene, så tør dem med en blød klud til at fjerne så meget penetrerende olie som muligt. Center i udkanten af en blok måling ansigt fast mod kanten af den anden blok, vinkelret på hinanden--ser ned på dem, de to blokke skal danne en T-form. Skub blokke mod hinanden, nedadgående aktiveringskraft, indtil centrene for blokke rører og de danner en cross-type figur. Rotere blokkene indtil måling ansigter resten mod hinanden.

•Rengør alle snavs eller snavs ud gage blokke før du pels dem i olie og sted dem tilbage i deres sag.

Tips & advarsler

  • Du kan vride flere gage blokke sammen for at måle endnu længere afstande.
  • Gage blokke er også nævnt som måle blokke.
  • Undgå rengøring, oliering eller ved hjælp af en gage blok over en sag fuld af andre blokke. Olieret blokke kan nemt være faldet og skader andre gader i en sag.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com