Sådan bruges genvundne produkter til at opbygge din egen møbler

May 6

Sådan bruges genvundne produkter til at opbygge din egen møbler

Flere og flere producenter, herunder dem, der laver møbler, bruger genbrugsmateriale til at gøre deres produkter. Dette er fantastisk nyhed for planeten, men ikke altid sådan en god nyhed for forbrugerne, da disse produkter har tendens til at være mere dyrt og kan være svære at finde. Men hvis du er seriøs omkring genbrug og villig til at sætte dine hænder til at arbejde, du kan gøre dine egne møbler ved hjælp af genbrugsmaterialer. Du vil blive overrasket over hvor meget godt materiale findes allerede, venter på at blive genanvendt i nyttige møbler til dit hjem.

Instruktioner

Gendanne eksisterende møbler. At finde og gendanne møbler, der allerede eksisterer er den nemmeste måde at bruge en genbruges produkt for at gøre dine egne møbler. Få nye ressourcer anvendes. Ingen fremstilling-relaterede toksiner frigives, som de er, når nye møbler er produceret. Intet materiale er tilføjet til deponering. Og gamle møbler er let at finde og relativt billigt at købe.

•Brug bæredygtige produkter. Når du køber nye møbler har du ingen kontrol over hvor materialerne, der kommer fra og hvordan de er høstet. Når du opbygge din egen møbler, kan du træffe valg, der afspejler din grønne følelser. For eksempel kan du vælge træ dyrket i bæredygtigt skovdrift i stedet for entydige træ. Du kan bruge lav - eller ikke-giftige maling og finish. Og i stedet for træ kan du vælge bambus, der vokser tilbage hurtigt. Der er endda træ, som ikke er træ på alle men overbevisende-leder plast tømmer. Dette materiale er en fremragende erstatning for træ. Du kan bruge det til dine dæk og de møbler, du lægger på det!

•Reclaim brugt eller uønsket materiale. Hvis du bygger med træ, for eksempel, er der mange muligheder for at finde genvundet materiale du kan bruge til at gøre dine egne møbler. Du kan bruge eksisterende elementer på nye måder, såsom lakering en interessant gammel dør, dækker det med glas og bruge det til at gøre et sofabord. Eller du kan bruge industri rester, der kan være lidt beskadiget eller for lille til at bruges til deres oprindelige formål. Der er også virksomheder, der specialiserer sig i at rive ned gamle bygninger og sælge den anvendelige træ.

•Brug ukonventionelle materiale. Opfindsomme mennesker bruger dagligdags produkter du ville aldrig tænke på at genbruge i boligudstyr. Alt fra cd'er til bent cykel hjul og gamle whisky Tønder genbruges i hjem møbler. Tænk om varerne, du bruger hver dag---aviser, aluminium dåser, plastflasker--- og prøv at se dem som rammer for nye møbler og polstring. For mere inspiration til hvordan du kan genbruge usædvanlige poster i nye møbler, tjek linkene under "Resources" nedenfor.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com