Sådan bruges geometri til at bygge en Pergola

November 6

Sådan bruges geometri til at bygge en Pergola

Pergolaer er en masse sjovt at designe og bygge, og geometri vil ikke kun tilføje til sjovt, men vil tilføje kunstneriske stil til din pergola. Men først, udtænke en måde at få det meste ud af geometri. Bruge en systematisk måde at få de mest design strøm fra geometriske figurer, reducere pergola design og konstruktion tid.

Instruktioner

Geometriske figurer

•Kontrollér en liste over de geometriske figurer du kan ønsker at medtage i din pergola design. En typisk liste vil omfatte kvadrater, rektangler, trekanter, parallelogrammer, polygoner (regelmæssige og uregelmæssige), cirkler, ellipser og buer. Brug kun figurer med sæt geometriske formler for den nemmeste design.

•For hver geometrisk figur på din liste, få de geometriske formler er relevante for hver enkelt figur. Mest almindelige figurer har formler til beregning af vinkler, område, bue længde, arc vinkel, bander og sidelængde. For eksempel, summen af vinkler formel for enhver polygon med et antal sider udtrykt i "n" er (n-2) / 180. For en trekant giver denne ligning 180 grader.

Som et andet eksempel, beregne interiør vinkel på regulær polygon med n sider med formlen (n-2) * 180/n. For et torv, en regulær polygon med fire sider, udbytter ligningen en interiør vinkel på 90 grader.

•Opret en Figurbiblioteket ved at trække hver enkelt figur på din liste med udarbejdelsen papir eller illustration software.

For at trække hver enkelt figur, skal du først oprette en afgrænsningsramme i form af et kvadrat eller rektangel. Indskrives form inden for afgrænsningsrammen. For at forenkle opbygningen af figuren, tage fordel i afgrænsningsrammen diagonaler og hjørner og midtpunkterne af dens sider.

•Next til hver enkelt figur på listen, skrive den figur formel. Til generelle formål Bemærk geometriske beregninger, formlen midtpunkt, Pythagorean formel og afstanden formlen. Disse formler vil tillade dig at beregne x og y koordinaterne for slutpunkterne på streger og buer i din form.

•Nu, designe din pergola. Vælg dine figurer, du ønsker og arrangere dem i et design. Brug din geometriske formler til at beregne områder, bander, dimensioner og vinkler knyttet til hver enkelt figur i design. Brug derefter disse beregninger til at bestemme, hvor til at markere din nedskæringer, antallet af nødvendige byggematerialer og omkostninger.

Tips & advarsler

  • En række online geometri regnemaskiner kan beregne områder, vinkler og dimensioner af geometriske figurer. En geometri bog kan også blive en nyttig ressource. Ved hjælp af arkitektoniske design og bygning software vil også hjælpe dig designe geometriske figurer og generere bygning levering lister.
  • Dobbelttjekke alle dine geometriske beregninger, før du bygger. Dette vil forhindre kostbare bygning fejl. Hvis du virkelig ønsker at opbygge dit design korrekt første gang, først bygge en prototype af balsatræ og lim.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com