Sådan bruges geotermisk varme

September 29

Geotermisk varme er en vedvarende energikilde til opvarmning af boliger og kontorer i løbet af vinteren og køle dem i løbet af sommeren. I modsætning til fjernvarme og køling bruge geotermisk varmeanlæg grundvand som en varmekilde. Geotermisk varme pumper består af begravet jorden sløjfer indeholder vand eller frostvæske, en overjordisk fan, en varmeveksler, en kompressor og kanalen arbejde inde. Kommercielle, industrielle og uddannelsesmæssige enheder også bruge geotermisk varme som en energi-effektiv, pengebesparende mulighed. Ifølge GeoExchange.com bruger geotermiske systemer 40-70 procent mindre energi end traditionelle energikilder.

Instruktioner

Hjem anvendelser

•Study og forstå principperne for opvarmning og køling hjem og kontorer. Geotermisk varmeanlæg cirkulerer grundvand gennem jorden løkker til at producere energi. Kølemidler i varmeveksleren absorbere varme energi og transport kølemiddel til kompressoren. Econar.com siger blæsere i varmevekslere cirkulere luft i bredbånd og transportere det gennem luftkanaler fører til hjemmet. US Environmental Protection Agency siger du spare mere end $200 om året ved hjælp af geotermisk varme.

•Brug geotermisk varme til at levere varmt vand til køkken og badeværelse vand vandhaner samt vaskeri. Du spare penge, når du gør dagligdags aktiviteter såsom vask retter, badning og rengøring tøj. Hvis du bor i et område med naturlige varme kilder, kan du muligvis installere din egen mineral spa, hvis byen og regionskoder tillader dem.

•Anvend en geotermisk kilde til vand græsplæner og potteplanter. Hvis du har et drivhus eller haven, du spare penge ved hjælp af geotermisk varmesystemer i stedet for traditionelle slanger og sprinklersystemer.

Forretning og skole brug

•Consider geotermisk opvarmning og afkøling muligheder for virksomheder og skoler. Kommercielle og industrielle enheder bruge geotermisk varme som en penge-besparelse energikilde. Ifølge det amerikanske Department of Energy bruges det i kommercielle fisk landbrug, mad dehydrering, guldminedrift, hotellets pools og spas, og hvidvaskning.

•Applicer geotermisk opvarmning og afkøling indstillinger til landbrugsformål. Landmænd spare penge når vanding felterne og frugtplantager. Department of Energy siger landmænd redde 80 procent på deres udgifter til brændstof, når de bruger geotermisk varme. De har også renere vand, og deres dyr medføre færre sygdomme.

•Maintain skoler og universiteter med geotermisk opvarmning og afkøling. Skoledistrikter og universiteter i hele USA har overvejet muligheden af geotermisk varme som en måde at spare penge. Midland School District i South Dakota, for eksempel, har brugt geotermiske systemer for mere end 30 år, ifølge Department of Energy. University of Illinois-Chicago's Grant Hall forbliver på 72 grader Fahrenheit hele året på grund af dens jordvarme varmepumpesystem, ifølge en artikel offentliggjort af National Wildlife Federation.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com