Sådan bruges harpiks til at dække en Bar øverst

July 9

Sådan bruges harpiks til at dække en Bar øverst

Harpiks er en flydende plastik, der hærder til en transparent finish når kombineret med en passende mængde af hærder. Du kan bruge det rundt i huset til at oprette robuste toppe på overflader såsom bordplader eller barer. Bruge den på en bar top hjælper med at bevare træet nedenunder og skaber et blankt finish, at aftørre ren med en minimal indsats. Ved hjælp af harpiks til at dække en bar øverst kræver nogle forberedende skridt og tålmodighed til at oprette den ønskede effekt.

Instruktioner

•Applicer lim til hver strimmel af træ og søm dem til de fire sider af baren. Køb eller skåret strimler, der matcher dimensionerne af din bar. Banerne skal være omkring en halv tomme for tomme bredere end dybden af din bar. Dette skaber en ramme for din harpiks som det hærder.

•Measure din bar top for at bestemme omfanget af harpiks behov. I dette eksempel, baren øverst er 36 inches lang og 24 inches lang og en halv-tomme dyb. Multiplicere længden med bredde til at få det samlede areal af 864 inches. Da rammen er en halv-tomme dyb, er dine volumen 432 cubic inches. For at finde, hvor mange gallons af harpiks dette projekt tager, opdele 432 af 231, antallet af cubic inches i en gallon. Resultatet er 1,87, som runder op til to gallon af harpiks.

•Kombiner hærder med det første parti af polyester harpiks til hælde. Hærder kommer i en separat flaske og skaber en kemisk reaktion inden for harpiks, der hærder materialet. Harpiks genererer varme mens hærdning og hælder et stort parti af harpiks på én gang skaber for meget varme og vil knæk finish. I dette eksempel oprette fire separate halv-gallon hælder. Harpiksen kommer med et diagram, der fortæller dig, hvor mange dråber hærder skal du pr. ounce af harpiks. Du skal bruge omkring fem dråber hærder til den første pour.

•Pour det første lag af harpiks. Efter du har blandet hærder med harpiks til at skabe en gullig blandingen, hæld det over din bar top. Gør det muligt at helbrede indtil det har en gel-lignende konsistens før du tilføjer det næste lag.

•Pour de resterende lag af harpiks. Eftersom hvert lag af polyester skaber varme, som det hærder, du har brug for gradvis mindre mængder af hærder for hver pour. For det andet parti, vil du bruge tre eller fire dråber pr. ounce. Konsultere diagrammet for korrekte mængder af hærder for hver efterfølgende lag. Tillade et afsluttende lag til at hærde helt.

•Spray top med en harpiks efterbehandling spray. Spray det øverste lag med en afsluttende spray giver det en glat tack gratis finish.

Tips & advarsler

  • Varme temperaturer hjælpe polyester harpiks helbrede hurtigere. For bedste resultater arbejde i et område med en minimumstemperatur på 70 grader.
  • Du kan tilføje embedments til din bar top som farvet glas, fliser eller skaller. Sted disse objekter på din bar top før først hæld til at fange dem i harpiks.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com