Sådan bruges herbicider

February 16

Herbicider dræbe ukrudt--crabgrass, Mælkebøtter og andre uønskede pyntegrønt, der infiltrerer din græsplæne og haven. Visse herbicider er designet til at målrette specifikke ukrudt. Andre behandle et varieret sortiment. Det er vigtigt at anvende herbicider præcist og sikkert at undgå skader på dine planter og græsplæne, til at undgå at spilde produkt, som ofte kan være dyre, samt at undgå udsættelse for dine børn og dine kæledyr, som kan udgøre en sundhedsrisiko. Følg disse trin for at anvende herbicid korrekt.

Instruktioner

Anvende herbicider korrekt for de bedste resultater

•Vælg en kvalitet herbicid sprøjte med en justerbar dyse. Pumpe sprøjter kommer normalt i en og to-gallon størrelser og fås i de fleste planteskoler, hardware og hjem forsyning butikker. Vælge det kan du lettest løfte når den er fuld.

•Indstil hvor stort et område, du planlægger at behandle. Dette vil afgøre, hvor meget herbicid, du bliver nødt til at forberede. Bemærk, at afhængigt af din sprøjte størrelse, du kan have til at blande mere end én batch for at dække et område.

•Læs etiketten grundigt, herunder instrukser for nødsituationer. Ikke kun gøre du ønsker at vide hvordan meget for at forberede og hvor ofte der skal anvende det, du ønsker at vide hvad man skal gøre hvis spray kommer i kontakt med dine øjne eller hud.

•Dress korrekt. Du ønsker ikke herbicid på din hud. Bære lange bukser, langærmet skjorte og en hat. Bære handsker for at beskytte dine hænder. Sko, ikke sandaler. Være ordentligt klædt før blanding spray for at beskytte dig selv.

•Mix herbicid efter retninger og spray som anvist på ukrudt, og sørg for at dække dem grundigt. Undgå at få herbicidet på "gode" haveplanter - de kan blive beskadiget eller endog dræbt. Ikke spray på dage hvor din sprinklere vil; de fleste herbicider skal 24 timer til at "sætte".

•Consider ved hjælp af pulver og granulat herbicider. Herbicider kan mikses med gødning og pre emergent behandlinger (før ukrudtet begynder at dukke op), som er normalt i form af pulver eller granulat udleveres i hånden eller en sprederen. De tager længere tid at have en effekt, men er lavere risiko ud fra eksponering. En anden mulighed er at gå økologisk. Der er økologisk herbicider, som er miljøvenlige og folk venlige. Igen, disse normalt tager længere tid at arbejde.

Tips & advarsler

  • Bo off eller væk fra græs og planter, indtil programmet tørrer for at undgå at få det på dine fødder, hænder og hud. Sørg for, at børn og kæledyr bo ud så godt.
  • Ren udstyr umiddelbart efter brug, både inde og ude. Grundigt skylles beholderen, sprøjten slangen og dyse. Dump skyllevandets samme sted du har netop behandlet dine planter eller græsplæne. Ved ikke dumpe det ned i kloakken afløbet.
  • Rydde op i dig selv. Altid vaske dine hænder med sæbe og vand efter sprøjtning. Ændre dit tøj, og tage et brusebad for at sikre det er alt ud af dig. Vask dit tøj separat, fordi uanset hvad du gør, vil der være nogle spray rester på dem.
  • Gælde ikke herbicid i blæsevejr. Gøre det på en rolig dag at forhindre spray i ved et uheld kommer tilbage på dit ansigt, hud eller på kæledyr og børn.
  • Ikke kombineres forskellige herbicider eller herbicider og pesticider til at undgå farlige kemiske reaktioner.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com