Sådan bruges Hunter loft Fan med en fjernbetjening

December 28

Hunter gør en linje af funktionelle loft fans med masser af muligheder: nogle har lys og nogle gør ikke, nogle fjernbetjeninger og nogle har vedhæftede filer, der giver mulighed for hvælvede eller højfrekvent lofter. Hunter's remote kontrolleret fans og lys kan du bo på ét sted og foretage justeringer til den lette dimness og fan hastighed, snarere end at have til at fange en kæde eller bruge parameteren væg.

Instruktioner

•Drej væggen skifte til ON-position. Hunter fan lys tænder ved deres maksimale lysstyrke når åbnes fra væggen. Hvis du slukkede fan fra fjernbetjeningen sidste gang du brugte det og du vil slå det fra væggen, slå den til positionen OFF, så på. Fjernbetjeningen fungerer kun, når parameteren væg er i ON-position.

•Tryk på og slip lys-knappen på fjernbetjeningen for hurtigt at slukke lyset. Tryk på og hold den nede i et sekund eller to at dæmpe lyset. Som du holder knappen lys, fortsætter lyset med at dæmpe indtil det slukkes helt. For nogle jæger modeller nulstiller slukke lyset, når det er nedtonet lyset; nogle har en auto-resume funktion med en ekstern LCD. Skærmen på LCD-skærmen fjernbetjening kan du også se procentdelen af lysstyrke hvor lysene er indstillet.

•Skub en fan hastighed knap på regelmæssig fjernbetjeningen for at tænde fan på denne hastighed. Der er høj, medium og lav hastigheder. Tryk på fan OFF for at slukke fan. På modeller med LCD fjernbetjeninger, skubbe FAN-knappen for at tænde blæseren med høj hastighed. Tryk på igen for at reducere hastigheden til medium, igen for at ændre det til lav og endnu en gang at slå det fra.

•Skift væggen skifte til positionen OFF, hvis du ikke vil bruge dine Hunter fan i flere dage. For regelmæssig brug hele dagen eller i løbet af få dage, overlade det på så du kan bruge din fjernbetjening.

Tips & advarsler

  • Nogle Hunter fans kommer med fjernbetjeninger allerede inkluderet. For dem der ikke gør det, sælger jæger en fjernbetjening kit med en modtager at du kan installere selv, så du kan have en sen slægtskab med enhver Hunter fan.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com