Sådan bruges Infared saunaer

April 2

Infrarøde saunaer bruger infrarøde stråler til at varme kroppen væv under det øverste hud lag. Dette adskiller sig fra traditionelle saunaer, fordi varmen er absorberet direkte ind i kroppen i stedet for at varme kroppen fra ydersiden med luft eller damp. Ellers er ved hjælp af infrarød sauna svarende til en konventionel sauna, selvom temperaturen er angivet meget lavere. Sauna miljøet og temperatur kan skræddersys til de enkeltes ønsker og behov. Boligejere kan købe nye infrarøde saunaer til installation eller konvertere deres traditionelle hjem saunaer til infrarød.

Instruktioner

•Shower kort før en tur i saunaen. Ikke Anvend sæbe eller lotion, som denne brusebad er designet til at fjerne olie, snavs og rester fra din hud. Tørre ud helt.

•Drej saunaen på og justere temperaturmåleren, indtil det er behageligt. Den gennemsnitlige temperatur er 100 til 120 grader Fahrenheit. Saunaen tager 10-20 minutter til at varme op.

•Disrobe, hvis dette er en mulighed. Ideelt set bør du bære lidt at ingen tøj. Hvis tøj er nødvendigt, bære lys, løse klæder. Bringe to håndklæder med dig og en bog eller CD eller MP3-afspiller til at besætte din tid i saunaen. Vand eller sport drinks er også acceptabelt, men der ikke alkohol eller koffeinholdige drikkevarer.

•Indtast sauna, lukker døren sikkert bag dig. Sæde dig selv på et håndklæde. Den gennemsnitlige tid i en infrarød sauna er 20 til 30 minutter. Dette kan justeres til din komfortniveau. Begrænse din første sauna session til 5-10 minutter, indtil du bliver justeret.

•Strømforbrug i standby langsomt og tørre din opholdsområde rene af fugt. Exit saunaen. Fortsætte med at bevæge sig langsomt, som en sauna kan være afslappende og du vil gerne give tilstrækkelig tid til at køle ned. Tage et brusebad under koldt vand til at skylle væk sved og lukke dine porer. Undgå sæbe, shampoo og lotion, da disse vil tilstoppe dine åbne porer. Sluk saunaen og tag det ud af stikkontakten.

Tips & advarsler

  • Konsultere din læge før du bruger en infrarød sauna, hvis du er gravid eller har nogen medicinske tilstande.
  • Børn under 5 år bør aldrig træde en infrarød sauna. Børn 5 og ældre skal kun indtaste en sauna under opsyn af en voksen.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com