Sådan bruges jute kaffe poser i haven

December 28

Jute-et løst vævet stof fremstillet af naturlige kommer fibre-handy i haven i en række forskellige måder. Du kan bruge det som en biologisk nedbrydelig weed barriere, som en base lag for ark jorddækning, selv som en sorgløs udendørs dug. Bedst af alt, behøver du ikke at købe jute. Kaffe butikker, herunder små uafhængige butikker og store kæder, frivilligt give away jute kaffe poser gratis. For at få poserne, alt du skal gøre er at bede. Her er nogle ideer til genbrug dem i din have.

Instruktioner

•Forøgelse frø spiring priser. En enkel måde at forhøje de spiring langsom til at spire frø som gulerødder, persille og koriander er at lægge en stribe af jute over frøene efter du sår dem. Blot skære et stykke af jute passer til rækken. Suge det med vand og derefter lægge det over nyligt såede frøene. Vand jute grundigt med slange. Jute vil hjælpe med at holde jorden nedenunder det- og dine frø-fugtig. Tjek under det dagligt og holde jute fugtig. Når du ser den første antydning af spiring, pull off jute og udsætte stiklinger til lyset.

•Afbryd ukrudt uden kemikalier. Glemme alt om at købe en plastik weed barriere. I stedet lag overlappende lærredssække over din jord og så toppen poser med træflis. Poserne nedbrydes langsomt over tid (varighed 2 til 3 år alt efter hvor fugtigt din klima er) og forhindre ukrudt i at spire.

•Build en ny højbed. Du kan sætte i en ny højbed, ingen grave kræves, ved hjælp af en teknik kaldet ark jorddækning. Start med at vælge stedet for din højbed og derefter slåning græs tæt på jorden. Derefter lag overlappende stykker af fugtig pap over græsset og bunke 24 inches af afklippet græs, hakket blade og kompost over toppen af pap. Afslut ting ved at placere lærredssække over top til at holde alt i. Efter omkring 6 måneder barkflis, pap og underliggende græs vil have nedbrydes og du vil stå tilbage med en helt ny haven seng.

•Compost uden arbejde. Jeg plejede at have i et samfund haven i Seattle, og jeg lærte en stor kompost teknik der. I slutningen af vækstsæsonen, trække ud alle planter, sunde grøntsager og hugge dem op i mindre stykker ved at køre over dem med en græsslåmaskine. Bland grøntsagerne med nogle nedfaldne blade; bunke, der blander ret over din højbed og dække det med jute. Kommer foråret, vil pælen har komposteres i sted og alt du skal gøre er grave det i din have seng.

•Brug haven sengetøj. Stedet for at bruge din nice sengetøj uden for, hvorfor ikke bruge jute? Det er ikke en big deal, hvis det bliver beskidt, og du kan bare kompost sengetøj i slutningen af sommeren. Bare skære poser i stykker og bruge dem som Bordløbere eller dækkeservietter. Jute gør også en sød stof til puder og hynder!


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com