Sådan bruges laden træ til at dekorere en spisestue

February 1

Hvis du bor i et landområde, har du sikkert set trist, gamle forladte laden. Tilbage til alder i vejret, samler laden træ en unik patina, undertiden med gamle, sammenkrøllet maling, og undertiden med ingen maling på alle. Denne gamle og forvitrede karakter egner sig godt til land indretning. Vælg gamle, forvitret laden træ planker og sektioner, og tilføje dem til din spisestue indretning for en afslappet og indbydende omgivelser.

Instruktioner

•Sæt laden træ planker til spisestue vægge til at skabe paneler. Negle det med et søm pistol og tømrerarbejde negle. Oprette en wainscoting omkring omkredsen af spisestue, og hætten med en bredere planke af laden træ til at danne en stol jernbane.

•Opret billede og foto rammer fra laden træ. Skære og negle sammen dele af laden træ til at passe dine fotos. Hænge billeder på væggene til at tilføje varme og personlighed.

•Opret en stald træ Bordskåner til brug på spisebordet. Blot skære en del af laden træ, sand det lidt glat og dækker bunden med et stykke filt til at forhindre ridser. Brug for din varme gryder og retter du placerer på bordet.

•Dæk gamle spisestue borde og skænke med en ny overflade, ved hjælp af gamle stald træ. Sand sektioner og skæres til. Søm ned afsnit oven på gamle spiseborde eller skænke til at revitalisere og tilføje et land indretning. Male benene for at matche andre indretning på værelset.

•Opret hylder med laden træ planker. Monteres på væg med L-formede beslag. Vise retter, keramik og tilbehør på hylderne.

Tips & advarsler

  • Undgå at tage nogens gamle stald stykker uden første bede om tilladelse. Sørg også for, den gamle stald træ ikke er befængt med insekter, som du ikke vil ønsker at bringe dette i dit hjem.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com