Sådan bruges laminat trægulv i badeværelset

June 22

Laminat gulve er et overkommeligt alternativ til keramiske fliser eller trægulv. Det er lavet ved hjælp af en sammensat base derefter toppet med et lag af kraftigt papir. Papiret er udskrevet til at ligne træ korn eller fliser, og er forseglet med en klar urethan slid frakke. Laminatgulve kan installeret i næsten ethvert rum, selv om et par specielle præparater er necssary du installerer laminat i fugt-udsatte områder som køkkener og badeværelser.

Instruktioner

•Vælg laminatgulvet. Look for laminat designet til svømmende lægning, hvilket betyder, at det ikke behøver at være limet til undergulvet. Limet ned laminat vil ofte mislykkes i badeværelser og andre områder med høj fugtighed. Købe omkring 5 procent mere materiale end du planlægger at bruge for at tage højde for enhver misfarvede bestyrelser eller materiale tabte til opskæring.

•Forbered dit undergulv. Laminat kan installeres over enhver overflade, med undtagelse af tæppe eller eksisterende laminat. Sørg for sal er niveau og stramt fastgøres til undergulvet. Slibe ned kamme eller bump i konkrete undergulve, eller sand dem ned, hvis dit gulv er lavet af træ. Fylde lav pletter og revner ved hjælp af en udjævning sammensatte.

•Installer underlag. Vælg et produkt designet til at tilføje dæmpning og fungere som en damp/fugt barriere. Læg materialet på tværs af gulvet i rækker, butting rækkerne sammen uden overlapning. Tillad kanterne af underlag at forlænge op hver væg med et par inches. Brug gaffatape til at forsegle sømmene, men ikke fastgøre materiale til undergulvet.

•Lay din første bord langs den længste væg i rummet. Brug afstandsklodser eller kiler til at oprette et 1/4-inch hul mellem brædderne og væggen for at give mulighed for fremtidig ekspansion. Skære plader med en rundsav efter behov, holder dem ansigt som du klippe for at beskytte finish.

•Sæt en enkelt linje af laminat lim på toppen af tungen af den tilstødende bestyrelsen. Slide tungen ind i rillen af den første bestyrelse og trykke på de to bestyrelser fladt indtil de låses sammen. Selvklæbende bør kun anvendes langs toppen af hver tungen. Tør væk overskydende lim fra ansigtet af laminatet, mens du arbejder.

•Stagger fuger langs hver række af mindst 6 inches. Hvis du bruger laminat designet til at ligne flise, planlægge installationen omhyggeligt så "injektionsmørtel leddene" line op korrekt. Dette kan kræve skære planker langs injektionsmørtel linjer og starter hver række med en bestyrelse, forskellige størrelse.

•Force den sidste række i laminat på plads ved hjælp af din brækjern. Opretholde 1/4-inch ekspansion kløften mellem denne række og bunden af væggen.

•Tag spacere og fyld ekspansionen huller med en klar silikone caulk. Dette vil minimere fugt indtrængen mens det stadig tillader ordet for at udvide og kontrakt med ændringer i temperatur og fugtighed.

•Rengør alle resterende klæbemiddel fra overfladen af gulvet ved hjælp af et laminat klæbende remover. Hæld en lille mængde på en ren klud og bruge det til at tørre væk limen. Hæld ikke dette stof direkte på dine gulve. Tilføje trim eller sokler, som ønskede at fuldføre projektet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com