Sådan bruges males tapet

March 1

Sådan bruges males tapet

Males tapet normalt har en tekstureret design eller mønster i det, og er en kedelig hvid eller creme farve. Det er meningen at males med latex maling i farve efter eget valg. Vælg farven du male tapet omhyggeligt, at vælge en farve, der vil matche din indretning. Hænge tapet, ligesom du ville gøre enhver anden tapet. Den eneste forskel mellem males tapet og regelmæssig tapet er, at det skal males. Brug en primer før maleri er ikke nødvendig overfladen af papiret allerede er klar til at blive malet.

Instruktioner

•Brug et målebånd til at finde højden på hver væg, du vil blive hængende den males tapet på. Nedskrive denne måling, som det er måling skal du vide hvor lang tid til at skære stykker af tapet. Finde bredden på hver væg ved hjælp af målebåndet. Tilføje alle væg bredder sammen, derefter dividere dette nummer af bredden af tapet. Gør dette for at vide, hvor mange plader af tapet vil det tage for at dække alle fire vægge. Multiplicer dette nummer af højden af væggen, så opdele det nummer du får af hvor lang tid hver rulle tapet er hen til regne ud hvor mange ruller af tapet du skal bruge til rummet.

•Unroll tapet flere fødder. Brug tape foranstaltning for foranstaltning til højden på din væg. Brug en lige kant og en mærkning blyant til at gøre en linje på tværs af bredden af tapet. Brug en hobbykniv til at skære tapetet.

•Lay tapet skåret stykke nedad på en lang, flad arbejdsoverflade. Bruge en tapet indsætte børste til at anvende tapet pasta til hele bagsiden af tapet, og sørg for at få kanterne også. Folde tapet i halvdelen, så de indsatte sider er i og de designede sider er ude.

•Tag den foldede tapet til den første væg du skjule. Brug en step stigen til at nå toppen af væggen, hvis nødvendigt. Skræl fra hinanden kanterne af tapet, gør sikker på det vil blive hængt højre side op og ikke hovedet ned. Placer den øverste kant af tapet jævnt mod den øverste kant af muren, så tæt på trim eller loftet som muligt. Glat din hånd over tapet til at hjælpe det overholde og arbejde ud bobler som du arbejde din vej ned ad væggen til gulvet. Brug en blød klud til at træne eventuelle resterende boblerne ved at gnide kluden over papiret i en udadgående bevægelse, arbejder fra midten af papir ud mod kanterne. Hænge alle ark på denne måde. Brug en hobbykniv, at gøre cut-outs for windows og dørkarme og trim bunden kanter, der er for lange.

•Brug malere tape til tape off dørkarme og vinduer samt gulv og loft kanter. Udfylde en maling bakke med enhver farve latex eller oliebaseret maling. Bruge en rulle til at anvende maling på overfladen Hovedområderne på hver væg. Brug en lille pensel eller edger for at anvende maling på hjørnet, og kanterne på hver væg. Anvende to frakker af maling, så den første frakke fire timer for at tørre før man begynder at anvende en anden frakke. Tillade det andet lag 12 timer for at tørre, før du fjerner malere tape. Bruge pleje og forsigtighed, når du fjerner tapen, så du ikke kan rippe tapet.

Tips & advarsler

  • Har en ven eller din ægtefælle hjælpe dig med at holde tapetet, som du hænge det. Bruge en trin stige til vægge, der er høj.
  • Bruge pleje og forsigtig mens du bruger trin stiger og nytte knive.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com