Sådan bruges Mini lys til at dekorere et hjem

January 2

Leder du efter en hurtig og nem måde at opdatere dit hjem decor for de skiftende årstider uden at bruge mange penge? Det er let at forvandle dit hjem til en magisk flugt fyldt med farver og varme sæsoner. Blot at tilføje dele af miniature lys ind i din nuværende indretning eller årstidens blomster arrangementer vil tilføje instant blødhed.

Instruktioner

•Look omkring dit hjem for steder at tilføje dele af mini-lys. Tænk på områder, hvor du gerne vil have en natlampe effekt, som foyerer, badeværelser, gæst soveværelser eller i nærheden af gangene.

•Find tomme kurve, især dem med låg eller florals inde. Disse er ideelle til lys. Også overveje kurve, der er placeret over øjenhøjde, som dem på toppen af køkkenskabe, underholdning centre eller hylder. Bare slappe af en 50-lys streng og løst placere dem inde i kurven.

•Decorate hængende kranse af løst vævning batteri-drevet lys strenge mellem grønne. Et alternativ er at lægge kransen flad på et stativ, som en hjørne skab eller buffet, hvor du kan trail en ledning bag møbler. Fifty-lys tråde arbejde godt for standard-størrelse kranse.

•Decorate topiaries af snoede lysene i de blomstrende eller blade områder kun. Trail førende ledningen op stillingen og fastgør med koordinerende twist slips eller floral wire. Topiaries kræver 20, 35 eller 50 lys, afhængigt af den højde og fylde.

•Drape kranse eller blomster swags over mantels, hall stande, lange hylder eller kabinet toppe. Vind løst lys strengene gennem garland eller swag at holde lysene forsvarligt på plads og jævnt fordelt. Sørg for en stikkontakt er nær til stikket i ledningen. Floral swags generelt har brug for 20 til 35 lys.

•Purchase en til tre kvist/grapevine bolde, måske i varierende størrelser, fra et håndværk eller blomster center. Vælg kvist kugler, der har en lidt åbne vævning. Vælg 10 eller 20 frø eller ris-lys tråde (pærer på størrelse med en korn af ris eller perle) for disse mindre projekter. Startende med den første pære, tryk på lysene inde, så de jævnt, men løst, fyld bolden. Sted på en mantel, hylde eller inden for en stor kurv til en naturlig og enkel visning.

Tips & advarsler

  • Matche den ledning farve til baggrunden for projektet at gøre lys og arrangementet skiller sig ud, mens ledningen blander. Hvis du bruger en evergreen wreath eller et arrangement med hovedsagelig blade eller grønne dobbeltskaft garland, bruge grønne ledning lys. Hvis du bruger en kurv, gå kvist bold, grapevine krans/swag eller en krans med brun stilke, med en brun ledning strand af lys.
  • Overveje at skifte ud klar mini lys strenge til sæsonmæssigt passende farvede tråde eller endda funklende lys.
  • Prøv at skjule resterende ledninger kommer fra skærmene når det er muligt. Sted oplyste kurve i fronten stikkontakt eller trail ledningen bag et skab eller andre stykke af møbler.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com