Sådan bruges mørk & lys nuancer af samme farve til at male et værelse

November 21

Tilføje en tone-on-tone farve til et værelse ved at male med forskellige nuancer af samme farve. Farvepaletten vil have en beroligende effekt, fordi nuancer er alle en del af familien samme farve. Tilføje accent stykker ved hjælp af den samme farve i illustrationen, pyntepuder og møbler til at trække paletten interiør sammen for et friskt udseende.

Instruktioner

•Paint sokler, crown molding, og vinduet og døren rammer en mørk farve for at give definition til rummet. Tape off områder ved hjælp af 1-tommer maler tape. Let sand overflader med en medium-grus slibning blok, gnide i retning af træets årer. Aftørre støv med en fugtig klud eller et håndklæde. Børste på den mørkere maling farve i retning af træets årer ved hjælp af en 2-tommer pensel. Mere end ét lag maling kan være nødvendigt. Bruge den lettere version af maling på de tilstødende vægge.

•Tilføj farve til den femte væg: loftet. Male loftet en mørk farve til visuelt sænke højden af loftet. Ved at male loftet mørkere, rummet vises mindre og hyggeligere---ideelle værelser til dette omfatter store stuer, theater værelser eller studier. Skab look af højden og gøre rummet synes større ved at male loftet en lys farve.

Placere drop klude på jorden før maleri. Tape off alle tilstødende vægge ved hjælp af 1-tommer maler tape. Bruge en medium-nap roller for at male loftet; roll maling glat og jævnt i lange streger. Ikke oversaturate væggen for at undgå løber og drypper.

•Gennemføre forskellige design elementer ved hjælp af forskellige maling teknikker på væggen. Male striber på væggen i en tone-on-tone look, skiftevis mørke og lyse striber. Tilføje vandrette eller lodrette striber i forskellige bredder for et moderne look. Male yderligere design motiver på væggene herunder store Harlekin diamanter eller store geometriske blokke, ved hjælp af både lyse og mørke farver af en skygge. Brug malerens tape til maske ud design, og nøje udmåle afstanden til striber, diamanter eller andre elementer. Anvende paint ved hjælp af en mini skum rulle eller pensel. Langsomt Fjern tapen før malingen har tørret.

Tips & advarsler

  • Husk at veksle glans af en maling farve, også. Ved hjælp af paint i forskellige sheens fra flad til halvblank, vil også give yderligere definition og udseendet af farvevariationer.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com