Sådan bruges multimetre at tjekke skiver & tørretumblere

June 4

Sådan bruges multimetre at tjekke skiver & tørretumblere

Et multimeter er en enhed, der kan være enten digital eller analog og har evnen til at måle spænding, kontinuitet og modstand. Ved at placere kundeemnerne på begge sider af kredsløbet, aflæsninger tyder hvis og hvor meget strøm flyder gennem dette kredsløb. Når du tester et apparat som en vaskemaskine eller tørretumbler ved hjælp af et multimeter, tester du kredsløbene i enheden. For disse typer af tests, skal du indstille din multimeter til sin laveste indstilling, ohm. Ohm er angivet med den græske symbol for Omega.

Instruktioner

•Familiarize dig selv med din multimeter. Der findes forskellige typer, og læse manualen forsynet med jeres hjælpemidler du bruger den korrekt, og at få nøjagtige målinger.

•Sæt røde og sorte fører til multimeter. Match farver, hvis det er tilgængeligt, eller Knyt sort bly til neutral havn og rød bly til den positive port.

•Tag vaskemaskinen og tørretumbleren. Ikke kun er en strømkilde farligt for dig, men det kan også påvirke din aflæsninger, gav falske aflæsninger ved at lade den nuværende hen til omgå den kredsløb, du tester.

•Adgang kredsløb i enheder. I vaskemaskiner er kredsløb, der kan testes computerlågets skydeknap, parameteren vandstanden, parameteren vand temperatur og vand indsugningsventilen. Brug instruktionsbogen til din vaskemaskine til at lokalisere disse komponenter. Tørretumblere, Find og teste de terminaler, der er synlige på varmeenhed og termostat.

•Vælg kredsløb til og afprøve ved at placere en bly på hver terminal. Terminaler vises som metal stikben strækker sig ud i kredsløbet. Når du tester et kredsløb til modstand, kigge efter en nul læsning. Modstand, eller en læsning højere end nul, betyder kredsløbet er åbent, og ikke foretage elektricitet den måde det er meningen at. Et lukket kredsløb, læsning på nul, fungerer korrekt.

Tips & advarsler

  • Før demontering en vaskemaskine eller tørretumbler, der ikke fungerer, skal du teste netledningen. Tag det fra væggen, og teste de to stikben på stikket. Ringe eller ingen ændring i måleraflæsning kan indikere en fejlbehæftet ledning. Du kan også teste stikkontakten i væggen ved omhyggeligt indsætte fører ind i hullerne være sikker stikkontakten fungerer ved at levere spænding.
  • Kun røre de isolerede dele af kundeemner til at undgå farlige elektriske stød.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com