Sådan bruges Natrium perborat fjerne meldug pletter

February 13

Sådan bruges Natrium perborat fjerne meldug pletter

Sommetider uanset hvor hårdt vil du prøver at tage sig af særlige stoffer, skimmel og meldug finde sin vej ind på det en eller anden måde. Dette er ofte tilfældet med ældre emner som familie arvestykke dyner eller udendørs møbler puder, der ofte i fugt. En måde at behandle meldug pletter på stof er ved hjælp af Natrium perborat, som er en ikke-cholorinated blegemiddel. Det forårsager mindre skader og slid til følsomme stoffer og hjælper med at holde dem rene uden kompromitterende stof integritet.

Instruktioner

Fjernelse mug med Natrium perborat

•Hvis du har en vare, der er stærkt tilsmudsede med skimmelsvampe eller mug, først tage det udenfor og ryste stoffet ud så meget som muligt. Hvis der er mug, ikke indånd det.

•Hvis du har et område på et stort stykke stof til at rengøre som en dyne eller en udendørs møbler pude, Bland 2 spsk af Natrium perborat med 1 pint af varmt vand. Hvis stoffet er allerede især svage, bruge varmt vand. Tage en svamp, suge det i løsningen i et minut, så svamp de farvede område på stoffet. Få så meget af løsningen som muligt direkte på pletten.

•Tillad løsning til at suge ind i stoffet i 45 minutter.

•Rinse grundigt og derefter vaske stof med en blid rengøringsmiddel. Luft tørre, helst på en tørresnor.

•Hvis du har brug for at afblege et stort stykke stof som en hel dyne eller sengetæppe, du bliver nødt til at suge det i et badekar eller vaskemaskinen og justere mængden af Natrium perborat bruges derfor i overensstemmelse med pakke retninger. Brug varmt eller varmt vand. Efter iblødsætning i en time, skylles og lad line tør.

Tips & advarsler

  • For stof, der er specielt farves, skal du muligvis til at suge det natten over i Natrium perborat løsning.
  • Undgå vaskemaskiner med Vridemaskiner i denne proces, da de kan beskadige allerede skrøbelige stof. Når sponging stof, tryk forsigtigt og ikke aggressivt gnide stof for at undgå rivning.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com