Sådan bruges ø senge

May 27

Sådan bruges ø senge

Intet bryder op monotoni af en stor græsklædt græsplæne så effektivt som en ø seng. Traditionelt, er ø senge lavet af plantning lavtvoksende årstidens planter i plantningsområder skåret direkte i plænen.

Nogle senge er designet ved hjælp af højere urteagtige planter og buske placeret i lange grænser designet til at blive set fra den ene side. Ø senge beplantet med urteagtige planter og buske slå bro over denne kløft og plantning muligheder, der kan blive sat til god brug i en lille have. Men du valgte at bruge ø senge, holde et par generelle tips i tankerne for vellykket landskabspleje.

Instruktioner

•Plan øen seng så at det kan ses i 360 grader. Ø senge er beregnet til at blive set fra alle sider, så de højeste planter normalt gå i midten og små rundt i kanten.

•Concentrate på at skabe en seng, som du er nødt til at gå rundt for at se anden siden, snarere end blot plantning høje sommerblomster som delphiniums i midten.

•Tilføj stedsegrønne planter for vinteren interesse. Shrubby planter, selv mellemstore evergreens, kunne være bedre for midten af sengen, med andre lavere voksende buske at skabe bugter, der kan være fyldt med planter der dør om vinteren.

•Brug sengen for at bryde op en lang space. Din bed derefter bevarer sin funktion at bryde op en græsplæne og at skabe en omlægning, der skal udforskes.

•Tilføj en blomstring eller skygge træ, såsom Malus lactuella, i en ø seng til at skabe meget nødvendige højde og beskyttelse.

•Opret interesse ved plantning af årstidens planter. Hvis årstidens sengetøj klager mere end buske og grænsen stauder, derefter ø senge kan stadig blive brugt kreativt for disse, men de skal holdes mere regelmæssigt.

•Undgå konventionelle figurer, når du kan. Medmindre du er bygget en meget formel haven forsøge at styre uden om ved hjælp af lige streger. Buede senge generelt ser meget mere tiltalende, men især hvis du indføre brede og smalle områder, så der er varierende bugter.

•Anvend en ø seng til at bryde sigtelinien. Ved at tage det på tværs af haven, kan en ø seng aflede opmærksomheden fra en uinspirerende visning. Bruge senge for at trække beskueren ud over haven eller blot selve hegnet. Opmærksomheden er rettet til siderne, og som du går rundt i sengen, øjet er taget ind i sengen og ikke vaccinationszonens udkant.

•Brug mere end én ø i et stort rum. En række ø senge kan bruges til at opdele en lang, smal haven for at skabe en mere dynamisk rum. I stedet for øjet bliver taget i en lige linje til slutningen, bliver sengene en række adspredelser.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com