Sådan bruges Power Salgssteder på en mester Generator

December 26

Mester bygger generatorer, som du kan bruge i tilfælde af en nødsituation til power væsentlige elementer, eller tage med på en tailgating eller camping tur til magten et tv eller radio. Disse generatorer er generelt gas powered og funktion stikkontakter, som du kan tilslutte dine enheder. Før du forsøger at bruge disse forretninger, skal du få generatoren kører med den rette effekt.

Instruktioner

•Sæt generator på en flad overflade udendørs. Kontroller, at generatoren er godt ventileret. Mester generatorer producerer kuldioxid, hvilket betyder, at hvis du bruger det indendørs eller i et lukket område du løber en risiko for forgiftning dig selv eller dem omkring dig.

•Fjern alle enheder, der kan indsættes i de stikkontakter før du tænder generatoren. En enhed, der er tilsluttet før generatoren kører kan beskadige enheden eller generatoren.

•Drej brændstof cap udluftningsanordning løftestang til "On" position. Dette er placeret øverst på generatoren. Drej brændstof ventil, placeret på Kontrolpanel på siden af generatoren, til "På" position. Dette vil tillade brændstof at indtaste motoren.

•Klik parameteren motor placeret over brændstof-ventil til "On" position. Trække chokerhåndtaget udad. Dette håndtag er placeret til venstre for brændstof ventil. Forstå den igangsætter ledning placeret under chokerhåndtaget med hånden og hurtigt træk det udad. Generatoren vil starte.

• Lad generator køre i ca 30 sekunder og derefter skubbe chokerhåndtaget tilbage i. Lad generator køre i fem minutter inden du tilslutter en elektrisk anordning til en af de åbne stikkontakter. Tænd enheden og overvåge det at sørge for der ikke er en power overbelastning.

•Brug den første enhed du har tilsluttet i ca 15 minutter før tilslutte en anden enhed til en anden stikkontakt. Hvis der er ingen strømstød og enheden slukkes ikke på grund af manglende strømforsyning, er det sikkert at bruge en anden enhed.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com