Sådan bruges rådne sten til polsk

August 7

Rottenstone (også stavet rådne sten og også kendt som tripoli pulver) er et meget fint slibemiddel fremstillet produkter af kalksten og silica. Dens fine korn giver det skal anvendes til polering mange overflader som træ, glas og metal med kun minimal smøremiddel. Det er bedst bruges efter polering med en lidt mindre fin slibende såsom pimpsten, men det kan bruges på egen hånd med overflader, der er allerede højpoleret.

Instruktioner

•Tag på sikkerhedsbriller og gummihandsker før du åbner rottenstone beholder. Passe på ikke at inhalere, indtage eller udsætte dine øjne eller hud til at tørre rottenstone under polering processen.

•Kontrollér en polering løsning ved at blande 1 kop vegetabilsk olie med 1 tbsp. rottenstone. Rør det grundigt efter blanding.

•Soak en filt klud i opløsningen polering. Wrap klud omkring en hånd-størrelse blok af træ – Sørg for, at bunden og siderne af træ-blok er omfattet af filt til at undgå at ridse overfladen, der skal poleres.

•Rub filt-dækket blokken frem og tilbage over et lille område af overflade - polsk i retning af korn hvis du arbejder på træ. Brug en blød pudseklud til periodisk tør væk den polering løsning til at kontrollere, om dine fremskridt. Fortsætte polering resten af overfladen efter test patch. Polering opløsningen omrøres før re befugtning filt, som rottenstone vil ophobes på bunden af objektbeholderen blanding ellers.

•Aftør væk den dvælende rottenstone løsning med ren polerklæder.

Tips & advarsler

  • Bruge en rengøring løsning efter polering træ eller glas møbler.
  • For skoven og andre møbler finish, kan ved hjælp af pimpsten pulver for at polere overfladen før en anvendelse af rottenstone have bedre resultater end rottenstone alene. Mix pimpsten pulver med vegetabilsk olie i den samme mængde som rottenstone før anvendelse. Bruge forskellige følte klude til forskellige slibemidler og rengøre overfladen af pimpsten løsning før du bruger rottenstone (eller nogen andre slibende) bagefter.
  • Vær forsigtig, når du bruger rottenstone, især før du blande det i løsning, da det kan forårsage irritation eller skade ved direkte eksponering. Skyl udsatte øjne eller hud med vand i mindst 20 minutter. Disponere over tøj, der kommer i kontakt med rottenstone. Kontakt skadestuen, hvis rottenstone er indtaget.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com