Sådan bruges reb lys

June 18

Sådan bruges reb lys

Reb lys har eksisteret i årevis. Oprindeligt solgt som Julepynt, de har sneget sig ind i haven og Boligindretning markeder for blød, omgivende belysning giver. Deres arv af små pærer beklædt med en plastslanger gøre reb lys ligne en enkelt, kontinuerlig lys. Deres fleksibilitet giver en endeløs række af applikationer i indretning med masser af vinkler og krumme overflader. Reb lys er billig, og LED versioner er energieffektive, gør dem en omkostningseffektiv belysning alternativ.

Instruktioner

Planlægning

•Decide til hvad formål reb belysning vil blive brugt, så planlægger hvor og hvordan reb belysning vil blive anvendt til enten en indendørs eller udendørs belysning design. Udarbejde planer

•Measure lige områder med et målebånd. Bruge en rulle af sejlgarn til at måle buede områder ved at lægge sejlgarn langs stien lagt ud for reb lys, derefter måler hele længden af sejlgarn mod et målebånd.

•Purchase reb lys i 2 fod eller 4-fods strenge eller længere spoler til at dække store områder. Hvis en strand skal forlænges eller afkortes så den passer til et bestemt område, Sørg for at købe ekstra stik og læse den kit splejsning retninger før tid.

Indendørs, udendørs, fest belysning

•Target områder rundt omkring i huset, hvor reb lys kan udnyttes. Give soveværelser stemning ved at placere reb lys på gulvet---langs væggene---skjule dem over en kroneformen nær loftet, eller tilbage belysning hovedgærde. Fremhæve badeværelsesspejle og kabinet eller køkken tællere med reb lys til at producere baggrundsbelysning eller skjult belysning. Fremhæve alkover, reoler enheder og trappe gelændere.

•Emphasize landskabspleje, veje, pyntede og udendørs trin med reb lys. Placere dem for at forbedre disse områder og giver atmosfære snarere end at være centrum for opmærksomhed.

•Indstil humør til nogen part eller tilføje magic til et bryllup ved hjælp af tema farvet reb lys. Føje dem til pavilloner, landskabspleje, eller nogen del af receptionen værneting, der ville drage fordel af skjulte eller baggrundsbelysning. Som haven eller home decor lighting, bør de øge indretning uden at drage nogen opmærksomhed væk fra begivenheden.

Installation

•Når du klar til at installere, har de korrekte længder af reb lys forberedt i god tid. Placer hver længde i sin forudbestemte placering på én gang i stedet for masser af små sektioner.

Hæng reb lys ved at fastgøre dem til kabel clips og sømning klip at væggen, kabinetter og reoler. Brug denne metode til dæk, trin og enhver part indretning hvor reb lys skal fastsættes, så de ikke falder og vil ikke rejse gæster.

•Lay reb lys langs veje eller langs landskabspleje. Sørg for de er af vejen, således at gæsterne ikke fange deres mund på snorene.

•Monter reb lys med små stykker af elektrisk tape til at vedhæfte lys til ryggen af spejle, gavle eller part indretning hvor skjulte eller baggrundsbelysning ønskes.

•Kontrollér visse at reb lys ikke helt indesluttet. Give dem plads til at de producerer for at sprede varmen. Bruge forlængerledninger som nødvendigt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com