Sådan bruges rejst haven senge

June 5

Sådan bruges rejst haven senge

Haven højbede er brugt i en række forskellige måder, fra at oprette en simpel blomsterbed at designe omfattende områder for at dyrke forskellige former for mad. Urter, grøntsager og frugter vil gøre godt i bedene, som vil buskads og dekorative græsser. Det er også muligt at dyrke mange forskellige slags planter i en enkelt seng, såsom en rosenhækken surround af græsarter og vilde blomster. Mulighederne synes grænseløs. Lad fantasien svæve med ideer.

Instruktioner

Præparater

•Mix den jord, som du vil bruge, når du udfylder den højbed. Brug fremstillet økologisk kompost til at begynde. Skovl organisk kompost og jorden i en trillebør i forholdet 1:1, og blande de to godt. Sørg for at der er ingen klipper eller kviste i blandingen, og bryde op nogen store bidder af jord.

•Brug spade, skovl kompost og jorden blandingen i den højbed. Pakke ikke jorden ned. Niveau denne jord blanding i sengen med dine hænder eller en hakke, tilføje mere jord og nivellering igen indtil jorden er selv med i toppen af sengen.

•Lad dine nye jord blanding i sengen op til tre uger, så den kan hvile og giver næringsstofferne fra komposten en chance for at sprede hele resten af jorden. At lade kompost sidde natten vil arbejde også, hvis du befinder dig i flere af en fart, som vil overvintring.

Plantning og pleje

•Decide hvad du ønsker at plante. Plante blomster for en prydhave eller gå med krydderurter eller grøntsager til en køkkenhave. Vælg en kombination af forskellige typer af planter til at give området et interessant udseende. Køb økologiske frø og plantemateriale til din seng, især hvis du er plantning en spiselig haven, som de vil give det sundeste råvarer.

•Plant i haven. Være rødderne fra enhver frøplanter er helt dækket med jord blanding, og sørge for nogen tomater er plantet til lige under det første sæt af blade. Plante frø 1/4 til 1/2 tomme dyb, ifølge pakke retninger. Læs disse anvisninger for at få at vide hvor langt fra hinanden hver type anlæg bør være fordelt.

•Hold sengen vandes, især i tider hvor der er lidt regn. Vand jorden snarere end planterne ved hjælp af en vandkande med en lang hals. Ukrudt hvis nødvendigt, selv om det ikke skal gøres ofte. Tendens til din have regelmæssigt, bortskaffe Gulnede blade og stilke, når du ser dem ved at klemme dem ud.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com