Sådan bruges sædskifte med højbede

January 30

Sådan bruges sædskifte med højbede

Som planter vokser i din have de drage visse næringsstoffer fra jorden og bruge dem som mad. Som hver plante har særlige ernæringsmæssige behov, hvis du planter de samme grøntsager i den samme jord år efter år, kan jordens frugtbarhed falde, forårsager planter ikke vokse så godt eller som stærk. Udplantningen den samme type anlæg kan også forårsage en stigning i sygdom problemer. Sædskifte, eller plantning af forskellige kulturer i et bestemt sted den følgende sæson, kan mindske mange af disse spørgsmål. Vekseldrift kan gøres på et plot af jord, men efter at have rejst senge gør roterende dine afgrøder meget lettere.

Instruktioner

•Opret en have planen på et stykke papir. Trække hver højbed, og gøre senge stor nok, så du kan skrive i bed plads.

•Separat grøntsager, som du ønsker at vokse i deres respektive familier. For eksempel, grøntsager som løg, hvidløg og porrer hører til familien løg, mens grøntsager som kål, broccoli og radiser tilhører familien cole. Eksempler på mange grøntsager familier kan findes i afsnittet ressourcer.

•Knyt et nummer for hver enkelt højbed eller for individuelle rækker eller blokke inden for større højbede, for hver af de vegetabilske familier, som du planlægger at bruge. Skriv navnet på familien ved siden af antallet af sengen.

•Skriv ned navnene på alle de grøntsager, som du planlægger at vokser i højbed, boks eller række, der er tildelt til familierne plante.

•Brug dette papir som en guide til at bestemme, hvor til at plante i år. Når den næste år, skal du oprette et nyt ark med hver vegetabilske familie flytter op et nummer i din seng grupper, bortset fra dem i det højeste tal, som skal sættes i den første seng.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com