Sådan bruges Salt til at dræbe fortovet myrer i indkørslen

November 15

Sådan bruges Salt til at dræbe fortovet myrer i indkørslen

Fortovet myrer, også kendt som hus myrer eller sukker myrer, er de lille brune myrer mest almindeligt set i huse, græs, snavs, fortove og indkørsler. Brugen af salt til at fjerne fortovet myrer fra en indkørsel kan være en sikker og effektiv udryddelse metode. Der er et par teknikker, du kan bruge til at dræbe fortovet myrer, der indarbejder salt. Consult ekspert udryddelseslejre med eventuelle spørgsmål.

Instruktioner

•Sprinkle almindelig bordsalt på revner i indkørslen, langs siderne og hvor myrerne er til stede. Sørg for, at indkørslen og omkringliggende områder er tørre før du anvender salt for den bedste effektivitet.

•Gentag ugentligt indtil myrerne er væk. Efter indtagelse af salt, vil myrerne drikke vand eller anden fugtighed indtil de væsentlige eksploderer. Være opmærksom på, at salt vil også dræbe ukrudt eller planter til stede, så vær forsigtig.

•Draw en linje med salt i slutningen af indkørsel på fortovet at forhindre myrer fra passerer over i plænen eller hjem.

•Hvis bordsalt er ikke effektiv, købe en sød ant agn fælde, der indeholder borsyre salt. (Borsyre er en hydroponiske salt). Myrer er tiltrukket af sukker i agn, forbruge borsyre saltet med sukker og derefter tage giften tilbage til deres hjem, hvor det spreder sig til andre myrer.

•Sæt Myren lokkemad langs sider og ender af indkørslen. Vær forsigtig, når du bruger ant lokkemad, fordi borsyre kan være giftige for kæledyr og mennesker samt insekter.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com