Sådan bruges Sheetrock for en halv-bad i en kælder

May 20

Enhver tid du sheetrock badeværelse, det er en god ide at bruge wetrock (en fugt-resistent form af sheetrock), som vil hjælpe med at forhindre væggene fra blødgøring med fugt fra VVS. Det er dobbelt vigtigt, hvis du installerer badeværelset i en kælder, hvor der kan være fugt i luften fra jorden ud over VVS. Den sheetrock bør gå på sidste, efter at du har installeret en VVS-armaturer. Sheetrock kræver stud indramning, uanset hvilken form for base væg er i kælderen.

Instruktioner

•Measure på tværs af bredden på den længste stud væg i den indrammet i halv-badeværelse.

•Mark ud af måling på et stykke af wetrock sheetrock med en blyant og niveau. Køre din hobbykniv sammen med det niveau, hvor han scorede det. Fastgør bestyrelsen i to på linjen scorede.

•Sæt den afskårne stykke mod væggen, siddende på gulvet. Niveau toppen af bestyrelsen om nødvendigt ved at indstille din plan oven på den og skubbe shims under den nederste kant efter behov.

Uddelingen stykke ved at skyde galvaniserede skruer hver 6 inches langs hver af de knopper, der er bag ark.

Hæng det næste stykke af wetrock over først, på samme måde. Gentag for den øverste stykke, hvis de to første ikke helt dække muren. Score og skære toppen af det øverste stykke efter behov til at passe.

•Gentag processen for den anden vægge i rummet. Brug din drywall saven til at skære omkring VVS og andre forhindringer. Dække alle væggene.

•Indstil mesh drywall tape på hver søm mellem ark af wetrock. Sprede fælles sammensatte over båndet med en gipsvæg kniv, får det flade og glatte. Også spredt sammensatte over skruehullerne.

• Lad den sammensatte tørre i seks timer. Tilføje to flere lag af stof, at holde hvert lag, flad og glat og gør hver en lidt bredere end den foregående. Lad det sidste lag er angivet til 12 timer.

•Brug din drywall sander til at udjævne sømmene. Male eller fliser på væggen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com