Sådan bruges skum kopper til at beskytte tomatplanter mod Frost

May 28

Sådan bruges skum kopper til at beskytte tomatplanter mod Frost

Når forventer en sen frost, når du plantet tomatplanter (Lycopersicon esculentum), beskytte de unge planter, så frosten ikke slå dem ihjel. Frøplanter er særligt modtagelige for frost, men store, skum kopper give dem tilstrækkelig beskyttelse mod koldt vejr. Kopperne skal være stor nok så, at når i sted, de ikke røre planter blade eller stammer. Hvis en frost, når din tomatplanter er for store til at være beskyttet af skum kopper, kan så andre muligheder holde planterne sikker.

Instruktioner

•Measure højde og bredde for din tomatstiklinger. Måle højden af en skum cup og diameteren af dets mindste område, som normalt er dens bund. Sikre koppen er stor nok til at passe over en sætteplante uden at røre ved sine blade eller stængler. Tomat blade har en tendens til at vokse udad fra de vigtigste stilk. Så skal den mindste del af koppen være bred nok til at dække dem.

•Sæt en skum cup hovedet over hver sætteplante før natten falder når frost forventes. Tryk på hver kop læbe i jorden, og twist hver kop lidt for at sikre det på plads. Børste jord mod den ydre kant af hver kop læbe hvis nødvendigt, så ingen huller er mellem kopper og jord. Kopper hjælper med at holde planterne varm ved at bevare varmen stiger op fra jorden; huller lade varmen flugt i stedet for opvarmning af tomatstiklinger.

•Sæt en klippe på toppen af hver kop. Skum kopper kan ikke beskytte dine planter, hvis de falder.

•Tag skum kopper tidligt næste morgen. Planterne har brug for sollys til fortsat stigende, og de vil hurtigt dø hvis du lader dem under skum kopper. Frost udvikler natten over. Så fjerner kopper i morgen lader planterne udnytte opvarmning temperaturer efter frost trussel passerer.

Tips & advarsler

  • Hvis din tomatplanter er for store til skum kopper, skære bunden ud af 1-gallon mælk kander, og placere den resterende del af kander over planterne. Gem lågene på mælk kander til at fælde varme omkring planterne. En anden mulighed er at dække store tomatplanter eller deres bure med jute eller andet stof, og fjern derefter at dække i morgen. Bruge indsatserne omkring hver tomatplante for at holde stoffet fra at røre ved planterne og bryde grene. Stoffet skal udvide hele vejen til jorden. Vægt det med sten eller mursten så ingen varme kan flygte fra området stoffet omgiver.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com