Sådan bruges slange ende sprinklere

September 19

Bærbare vand spredning enheder er knyttet til en haveslange, også kaldet slange-ende sprinklere, er praktisk, fordi de tilbyder fuld manuel kontrol over den retning og styrke af vandstrømmen. Når vanding din græsplæne og haven ved hjælp af slange-ende sprinklere, Husk disse enkle tips til at spare på vandet og optimere dækning.

Instruktioner

•Vælg slange-ende sprinklere, der er bedst egnet til din type af havemøbler. Bruge fejende eller pulserende modeller, der har tilstrækkelig rækkevidde til at dække så meget af din græsplæne som muligt. Brug rejst eller satset enheder til vand hække og høj plante senge. Bruge håndholdte typer for blomsterhaver, der kræver særlig opmærksomhed.

•Vælg det passende spredning mønster. De fleste slange-ende sprinklere har mere end én vand spredning mønster. For eksempel, i hvilken typisk håndholdte brusehoved sprinkler (kaldet dyse) som du tager sigte på planterne, er der regelmæssige strømmen (ligesom en vandhane), bruser (som regn) og spray (som tåge). Regelmæssige strømmen ville være ideel til at nå fjerntliggende planter, fordi kraften, der vil tage vand langt før bryde i mindre dråber. Det ville også være godt for intens høj-volumen, on-the-ground vanding, specielt til træer eller modne buske. Brusebad mønster bruges til almindelige haveplanter, mens spray tåge mønster er ideel til sarte, unge og blomstrende planter. Selvfølgelig, er der andre stråletyper fås som jet, kegle og skarpe stream.

•Vælg den bedste placering for sprinkler. Den ideelle placering for alle slags slange-ende sprinkler ville være, hvor det ville give maksimal dækning og minimum spild. Undgå at placere sprinklere hvor vandet ender på fortovet eller gaden. Stræbe efter at placere sprinkler, hvor alle planterne får tilstrækkelige mængder af vand. Ophøje eller stav sprinklere, der skal nå høje planter.

•Kapacitet længe nok til at nå frem til rødderne. Forlade et slange-ende sprinkler på ét sted i mindst 5 til 10 minutter, afhængigt af vandtryk og klimaet, til at give tilstrækkelig fugt til plæne eller haven. Nogle planter kan kræve lysere eller dybere vande; Derfor, passende sprinkler typer og vanding perioder skal tages i betragtning.

•Rens og store slange-ende sprinklere korrekt. For at sikre optimal ydelse og levetid, kontrollere sprinklere for snavs, træsko og rust. Ren off og olie efter behov. Store indendørs om vinteren eller hvis de ikke vil blive brugt længere perioder af tid.

Tips & advarsler

  • Afstå fra positionering sprinklere hvor vandet rammer dit hus vægge, Vinduer eller fortove. Sprinklerne skal også ikke forstyrre birdhouses og fødere.
  • I de fleste tilfælde vil en håndholdt dyse gøre arbejdet for en lille have. Til større plæner og haver, ville den bedste kombination være en dyse og en eller flere tunge impuls eller oscillerende sprinklere. En bred vifte sprinkler ville gøre jobbet, selvom det måske behøver at være flyttes et par gange for at dække hele haven.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com