Sådan bruges sort eg for tømmer

December 25

Sort egetræ tømmer kan være svært at identificere af flere grunde. Selv om det er kendt som sort eg, ofte gange det er fejlagtigt kaldes gule eg. Hvis du vil føje til forvirringen, er det normalt solgt sammen med rød eg. Navn gule eg har nogen berettigelse, fordi træ har en lys gul nuance når Barken er strippet. I virkeligheden, tidligere blev det brugt til gult farvestof. Selv om ikke så vandtæt som hvid eg, og ikke så stærk som red oak, har black oak mange anvendelsesmuligheder.

Instruktioner

•Lay en eg gulv. Sort eg er næsten umulig at skelne fra red oak, når det er tørret, slebet og forarbejdes til gulve. Selv om træet er lidt mindre holdbare, for dette program er det ideel. Farvning, er forsegling og installation identiske.

•Læg en palle og løft den med en gaffeltruck. Sort eg bruges rutinemæssigt til at gøre paller. Eg fortjener det hårde omdømme, det har. I krigen i 1812 tjente "USS forfatning", verdens ældste krigsskib oven vande, tilnavnet "Gamle Ironsides". Med en 25-tommer tyk eg skrog, 18 lb. jern kugler affyret fra britiske kanoner kastet ud skibets skrog.

•Build med sort eg. Sort eg står op til farm og ranch behov for hegnspæle. Når behandlet, er det bruges til jernbanen cross-bånd. I hjemmet, er det bruges til møbler og paneler.

Tips & advarsler

  • Løvtræ er leaf forsynet med træer. Nåletræ har nåle, såsom fyrretræ.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com