Sådan bruges tagdækning føltes som en barriere, ukrudt

June 21

Tagpap er mest almindeligt anvendt til at give en vand barriere mellem tagmateriale og træ beklædningen; men det kan også fungere som en effektiv barriere mod ukrudt. Du kan bruge de følte materiale som ukrudt barriere under de fleste forhold lige fra havearbejde til brolægning og dekorationer. Ved hjælp af tagdækning følte ligesom en ukrudtsplante barriere er et generelt ligetil opgave, som kun om nogen kan udfylde, ved hjælp af kun grundlæggende husholdning værktøjer.

Instruktioner

•Tag jord med firkantede skovl fra det område, der skal modtage weed barriere. Dybde kan variere afhængigt af hvad du vil lægge på den overflade jord. Bruge målebåndet til at nå den ønskede dybde.

•Lay tagdækning følte på den udgravede jorden, overlappende strimler omkring 8 inches og trimme enderne til at passe med razor knife.

•Kontroller landskabspleje spikes gennem filt og ned i jorden med en forhammer. Henvise til den landskabsarkitektoniske pigge emballage for afstand specifikationer. Skær små slidser i filt med razor knife lette drivende landskabspleje pigge.

Tips & advarsler

  • Når udgravning en plads til et ukrudt barriere i et haverum, er 8 inches til en fod under den eksisterende kategori generelt en god dybde. Det er normalt acceptabel at placere weed barrierer direkte under arbejde for Murværk eller beton.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com