Sådan bruges Termistorer i kredsløb

October 24

Sådan bruges Termistorer i kredsløb

En termistor er en modstand, der er følsomme for temperaturer. Følsomheden er forudsigelig baseret på typen materiale, der anvendes til at gøre komponenten. Termistorer har mindre modstand, når temperaturen stiger. Elektronisk ingeniører placere Termistorer i kredsløb til at reagere på ændringer i temperatur. Kredsløb bruger Termistorer sende magt til andre komponenter baseret på stigende eller faldende temperaturer. Termistorer aktivere alarmer og udløse akut lukning sekvenser i apparater påvirket af temperaturer.

Instruktioner

•Brug Termistorer, der reagerer på den passende temperatur for din ansøgning. Modstanden i Termistorer varierer mellem komponenter lavet til frysning temperaturer, og dem, designet til ekstrem varme.

•Tilslut en termistor langs stien til elektricitet til en alarm, lys eller power supply dirigent i en temperatur følsom system. Lodde terminaler i komponenten mellem strømforsyningen og den valgte enhed med en loddekolbe. Kredsløb bruger Termistorer til at tillade eller stoppe power flow inden for visse temperaturintervaller.

•Sæt Termistorer i kredsløb i en del af et apparat, der er omfattet af skiftende temperaturer. Komponenterne kan gå ind i en fryser mening korrekt frysning temperaturer eller på et termoelement til forstand varme.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com