Sådan bruges to lys med en Ballast

March 5

Lysstofrør er en form for lys, der kræver en ballast---elektronisk udstyr designet til at begrænse mængden strøm, der bruges af en enhed eller lys. Forkoblinger kommer i en bred vifte af aktuelle størrelser. Enkelt inventar, der indeholder to lysstofrør, der normalt styres af kun én ballast. Ledningsføring en enkelt ballast for at køre to lys indebærer forbinder begge lys i parallel før du tilslutter dem til ballasten.

Instruktioner

•Lay begge lamper på arbejdet tabel så ledninger er øverst for nem adgang. Mærke de to ledninger på venstre side en det første lys fixture "A" og "B." Så mærke de to ledninger på højre side af den samme stativ "C" og "D."

•Label ledninger på anden armaturet den samme som på første armaturet. Strimmel 1/2 tommer af isolering fra enderne af alle ledningerne ved hjælp af en wire cutter og wire stripper. Tilslut alle "Som" og "Bs" sammen i en splejsning, og dække denne splejsning med en plastik twist hætte. Tilslutte "C" og "D" i den første kamp sammen og derefter tilslutte "C" og "D" i den anden stativ sammen.

•Sæt ballast på bordet. Tilslut den røde ledning af ballast at splejse indeholdende "A" og "B" ledninger. Find de to blå ledninger af ballast. En af de blå ledninger tilsluttes "C" og "D" splejsning af den første kamp, så slut den resterende blå ledning til "C" og "D" splejsning af anden armaturet. Endelig omfatte hver ledning splejsning med en plastik twist hætte til at beskytte hver splice.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com