Sådan bruges Trash komprimatorer

June 26

Sådan bruges Trash komprimatorer

Trash komprimatorer bruger en komprimerende ram til at komprimere papirkurven. Ram er udviklet ikke at gå til bunden af enheden, hvilket er grunden til du ikke kan se trash jordpakning når komprimator er halvt fyldt. Komprimator skal være mindst halvt fuldt, før det vil begynde at kompakt. Ved hjælp af trash komprimatorer indebærer påfyldning skuffen, starter komprimator og fjerne en fyldt pose. Det er ret nemt at bruge trash komprimatorer og tage dem igennem et par trin.

Instruktioner

•Sæt en disk-formet Luftfrisker til luft freshener slot eller beholderen før brug papirkurven komprimator. Derefter installere en ny taske af låsning skuffe låsen og sætte taske caddie i skuffen. Læg posen i caddie.

•Fyld skuffe ved at placere de bulkiest elementer i midten. Flasker eller dåser, der ikke er i centrum kan blive fanget af ram. Selv om dette normalt ikke forårsager papirstop, vil det forårsage ram til at vende tilbage til sin startposition uden at udføre jobbet. Undgå ildelugtende objekter som fisk og wrap våde papirkurven.

•Start komprimator ved at trykke på "Start" knappen, eller dreje knappen til "startposition". Komprimator vil stoppe efter det er komprimeret. Vælge "Ekstra Pack" eller tilsvarende mærket cyklus for ekstra kraft jordpakning. Derefter trække skuffen åbner, hægte det og fjern posen. Fold de øverste dele af posen til at lukke den og løfte den ud af komprimator.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com