Sådan bruges travertin i en bruser

September 25

Sådan bruges travertin i en bruser

Travertin fliser skaber en gammel verden føler til dit badeværelse. Du kan dekorere gulv og væg i dit brusebad med travertin, men det er en porøs sten og ren kan ikke lide andre slags flise. Test din travertin flise at se hvis det er poleret og hvorvidt det behov for forsegling forudgående at beslutte, hvordan man rense den.

Instruktioner

Sådan bruges travertin i en bruser

•Test din travertin fliser i dit brusebad at se hvis det er forseglet. Vælge en del af den flise, der ikke er umiddelbart synlige for din test. Hæld eller ising en skilling af citronsaft eller vegetabilsk olie på Travertin flisen. Holde styr på tiden og Bemærk hvor lang tid det tager for sten til at blive mørkere. Anvend sten pleje Pro eller SenGuard sealer, hvis stenen bliver mørkere i 5 til 10 minutter. Sten, der ikke mørkere behøver ikke forsegling.

•Hold sætte toiletartikler produkter på en dekorativ bakke og aldrig direkte på Travertin flisen. De kan efterlade uønskede kemikalier eller sure ingredienser, der kan etch eller kedelig din travertin fliser.

•Brug mild ikke-sure sæbe ikke mere end tre til fire gange om året, da dette vil kedelig glans af din travertin fliser i dit brusebad.

•Brug varmt vand kombineret med sten Plus renere og en blød svamp at rengøre overfladen af din flise på daglig basis at forhindre mug eller restkoncentrationer oprustning af toiletartikler produkter bruges i brusebadet. Det bedste tidspunkt til at rense dit brusebad er umiddelbart efter den sidste brusebad af dagen.

•Tør flisen ved hjælp af en ren bomuldsklud eller vaskeskind, efter du har grundigt sponged det ned; Dette vil bidrage til at forhindre enhver striber eller pletblødning.

Tips & advarsler

  • Aldrig bruge generiske versioner af rengøringsmidler på Travertin flise.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com