Sådan brun Bacon i mikrobølgeovnen

April 29

I modsætning til mange kød, bliver bacon brune når kogte i mikrobølgeovnen. Tilberedningstiden for bacon varierer afhængigt af tykkelsen af skiverne og kraften i mikrobølgeovnen. Den gennemsnitlige tilberedningstid for rå bacon er ét minut pr. skive. Hvis du er madlavning to skiver, mikrobølger dem i to minutter. Hvis du er madlavning 10 skiver, mikrobølger dem i 10 minutter, for eksempel.

Instruktioner

•Dæk nederst i en mikrobølgeovn-safe tallerken med køkkenrulle.

•Lay bacon strimler på et stykke køkkenrulle, side om side. Ikke overlapper kanten eller lad bacon enderne hænge over kanten af pladen, som dette ville splatter interiøret i mikrobølgeovnen.

•Dæk bacon med en anden køkkenrulle. Dette er ikke obligatorisk, men det vil hjælpe med at holde inde i din mikrobølgeovn ovn ren.

•Cook bacon på high. Til brun bacon i mikrobølgeovn, det skal være kogt på høj. Hvis madlavning ét minut pr. skive ikke koge bacon tilstrækkeligt, kog i et ekstra par sekunder indtil baconen er sprød og helt kogt.

•Tag bacon fra mikrobølgeovn og pat off overskydende bacon fedt. Hvis bacon synes utilstrækkeligt, Gentag trin 1 til 3, ved hjælp af en ren tallerken og frisk papirhåndklæder. Mikroovn bacon for kun et par sekunder ad gangen.

Tips & advarsler

  • Bacon vil koge og brun uden brug af papirhåndklæder, men det bliver fedtet og messier. Men madlavning uden papirhåndklæder vil hjælpe fjerne flere af de fede sektion som bacon sidder og kokke i sydende bacon fedt. Brun bacon ved første opvarmning en mikrobølgeovn browning grill i mikrobølgeovnen, derefter tilføje bacon til den varme grill. Desværre, browning Grill er svære at finde. Mikroovn bakker findes, der er beregnet til specifikt madlavning bacon. Disse behøver ikke at være foret med papirservietter. Reducere kogetiden minut pr. stykke, hvis bacon er meget tynd. Tilføje yderligere sekunder hvis bacon brug mere tid på madlavning.
  • Ikke bruge tynde køkkenrulle eller servietter som papiret vil holde sig til den kogt bacon. Håndtere frisk mikrobølgeovn-kogt bacon med omhu, som bacon fedt er meget varmt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com