Sådan Buff træ efter lakering

December 14

Sådan Buff træ efter lakering

Efterbehandling en træets overflade med en blank, er oliebaseret lak nogle gange bare ikke nok til at få en virkelig poleret look. Når det sidste lag af lak tørrer og hærder, oplever du muligvis mindre skønhedsfejl, fingeraftryk og sløvhed i finish. Dette kan alle slibes væk og poleret ud, efterlader dig med en glat, skinnende overflade.

Slibning

Når du anvender lak, er slibning mellem lag en fælles praksis. Slibning med meget fint-grade sandpapir--400-grus eller højere--fjerner ufuldkommenheder og glatter hævet træ korn at gøre finish perfekt fladt og niveau. Ideelt, du bør aldrig nødt til at sand ned slutpuds, men du kan have at hvis lakken hærder til en ujævn overflade. Hvis dette sker, forsigtigt sand den lakerede overflade ned, indtil det er helt glat. Må ikke bekymre dig om mikro-ridser - dem vil få buffed ud senere.

Klude

Du har brug for forskellige klude til slibning og polering-processer. For slibning, en tack klud er ideel til at slippe af med den støv, du opretter, men du kan nemt erstatte at en fugtig bomuldsklud, der virker lige så godt for at indsamle træstøv. I løbet af polering processen, kan du bruge enten en blød, fnugfri bomuldsklud eller en microfiber pudseklud til at anvende den gnide sammensatte og polering sammensatte. Du kan også bruge en håndholdt polering pad for at buff forbindelser i skoven.

Gnide sammensatte

Forbindelser designet til raspning ud ridser på automotive finish er almindeligt anvendt på træ overflader. Automotive gnide sammensatte vil udfylde alle disse mikro-ridser du oprettede under slibning processen. Som du buff, ridser vil langsomt forsvinde og finish vil begynde at skinne. Undgå at fokusere på enhver ét område – dette kan skabe en ujævn overflade. Starte med en lille mængde, og derefter tilføje flere gnide sammensatte som nødvendigt. Holde raspning i små cirkulære bevægelser, indtil ridser er forsvundet.

Polering sammensatte

Når du har pudset ud ridser, kan du finde, at træet er skinnende nok uden at polere det alle yderligere. Men hvis du beslutter dig for at finish kunne bruge en ekstra bit skinne, kan du bruge standard møbelpolish med citron eller appelsin olie, eller fortsætte med at bruge automobilprodukter og stick med en polering sammensatte. Som med den gnide sammensatte, starter med en meget lille mængde og buff i stramme cirkulære bevægelser. Tilføje mere polering sammensatte som nødvendigt og buff, indtil træet er blanke men føles tør.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com