Sådan Buff ud lak støv fra hjørner

February 5

Sådan Buff ud lak støv fra hjørner

Lak er måske den bedste løsning for at bringe den naturlige skønhed af træ. Dens klar, blank finish bringer ud detaljer af kornet af træ. Desværre fremhæver den skinnende overflade også mangler. Når du anvender en lak frakke, er støv en af dine største fjender. Selv små partikler af ting vise sig som store bump og ufuldkommenheder på overfladen af træet og samles i hjørnerne. Heldigvis, disse mangler er relativt let at komme ud med en lille raspning mellem frakker.

Instruktioner

•Buff den støvede hjørne med et stykke af ståluld. Tryk let og gøre et par lys passerer.

•Kontrollér stål uld. Hvis lakken ikke er kureret længe nok, bolde lak indsamler i stål uld som du buff. Hvis du kan se dem det er et tegn på at du skal vente et par mere timer (eller endda natten over) før forsøger at buff igen.

•Buff let, lag af lag for at fjerne bare lak lag, der har forurenet støv. Tjek ståluld med jævne mellemrum. Som du sand, vil lak bygge i kornet af stål uld. Ændre ståluld jævnligt som det bliver tilstoppet.

•Aftør støvet af stolen med et stykke af tack klud. For støv dybt i hjørnerne, bruge dåse luft til at blæse det væk og derefter tørre bagefter. Sørg for at fjerne alle af støvet af lakken før du anvender en anden frakke.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com