Sådan Bullnose skifer fliser

September 21

Sådan Bullnose skifer fliser

Skifer fliser kan installeres i næsten alle omgivelser, herunder lodrette vægge i en forstuen eller bruser, et badeværelsesgulv, køkken backsplash, udendørs terrasse, bordplader og bordplader. Mens nogle typer af skifer kommer med præ fremstillet bullnose fliser anvendes på termineringspunktet, mere ofte end ikke de sælges som felt flise kun, bliver hvilket betyder, at du nødt til at oprette din egen bullnose. Afhængigt af om du har brug for en lige bullnose kant eller en brugerdefineret bullnose kontur, der passer til en buet trappe, for eksempel, er der et par måder, du kan oprette en bullnose kant.

Instruktioner

•Præ-bullnose skifer kanter for straight termineringspunktet såsom lodrette stykker af trin eller køkkenbordet kanter. Ændre ud blad på din flise våd saw, og tillægger så i stedet for en normal kniven en profilering hjul. Køre flise stykker gennem saven med kanten presset mod profilering hjulknappen for at afrunde kanten og oprette bullnose kant.

•Bullnose kanter af en eksisterende installation med en håndholdt flise-skærende værktøj. Knytte en passende mellemstore profilering hjul til håndholdte skærende værktøj, og køre det langs lige kanter af din installation på bullnose kanterne, f.eks med en eksisterende køkkenbordet, island eller andet område, hvor du har en lige strækning af skifer fliser, der skal være bullnosed.

• Opret brugerdefinerede bullnose kant ved hjælp af en bullnose kit for områder såsom buet ø bordplader eller badekar omgiver hvor de lodrette fliser opsige i en buet område, der kræver buet snit, der ikke kan blive profileret med en normal profilering hjul. Vedhæfte den hårdeste pad i kit til variabel hastighed maskine, og lægge pres på puden, mens du justere vinkel mod kanten af flisen, indtil du opnår dine ønskede bullnose look.

Tips & advarsler

  • Generelt, skifer fliser ikke kræver en poleret finish, fordi det er en rå, naturlige sten. Som sådan, ønsker du kun at bruge de hårdeste puder i en polering kit til profil speciale kanter for skifer fliser. Dog hvis du ønsker at tilføje nogle polske kanter, simpelthen arbejde din vej ned gennem gradvis blødere puder i kit indtil du opnår den ønskede glans på bullnosed kant.
  • Undgå at bruge en højhastigheds indstilling på polering maskinen, medmindre du er komfortabel at arbejde med maskinen, som en højere indstilling tygger gennem skifer i et hurtigere tempo. Altid bære sikkerhedsudstyr, når de opererer elværktøj.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com